Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Odchodzenie pierdo*****!
Rozpoczęty przez
palmuś ;)
, 22 sie 2011 15:37
Napisano 22 sierpień 2011 - 15:37

Popularny
Witam,
Chciałbym poruszyć temat z odchodzeniem z sieci. Bardzo często się to u nas zdarza, przez różnego rodzaju płacze i tym podobne sytuacje. Jako iż odchodzący niema nic do stracenia, oprócz tego że napisze temat i podenerwuje forumowiczów, chciałbym wprowadzić w życie nowy rodzaj dyscypliny który polega na odebraniu i nie dopuszczenie do jakiejkolwiek funkcji na forum oraz serwerach przez okres pół roku (myślę że taki termin będzie optymalny).
Niech ludzie zaczną myśleć co robią. Mam tu na myśli np. Smaka czy Oze.

Napisano 22 sierpień 2011 - 15:52

To zachowaj te emocje w sobie, a nie dziel się z tym z forum.. nawet nie wiesz jak takie tematy irytują.ja to robiłem pod wpływem emocji a nie jak Smaku
Dam Ci rade na przyszłość.. Gdy masz kaca moralnego, to weź się połóż na łóżku, włącz sobie uspakajającą muzykę na słuchawkach (koniecznie słuchawki), zamknij oczy i zacznij myśleć w jaki sposób pozbyć się tych emocji walcząc z nimi w sobie. Polecam, sam tak robię i pomaga.
Ludzie nie chcą czytać takich pierdół że odchodzisz i chuj.. To naprawdę irytuje.

Napisano 22 sierpień 2011 - 16:07

Więc przepraszam ale mnie tu nie opisuj:)
a właśnie dobrze, że podał was jako przykład bo obaj zachowaliście sie jak dzieci.
i za pomysłem jestem jak najbardziej za o ile sie beda czerwoni tego trzymać a nie poźniej ankieta czy przywrócić uprawnienia.
ostatnie afiszowanie sie z odchodzeniem i te płacze wszystkie to juz żenada.
Napisano 22 sierpień 2011 - 16:35

Muszę przyznać, że temat jest z niezgorsza
jestem również za tym żeby "odchodząca" osoba traciła ważność pełnionych przez siebie funkcji na okres 6 miesięcy.
Każdy z nas wie, że nie raz podejmowało się decyzje nieprzemyślane i co najgorsze impulsywnie i zawsze mijało się to z efektem jaki chcieliśmy osiągnąć, więc może ta kara o której wspomniał palmuś zastopuje tą falę pożegnań
Pierwsze co uczą na studiach prawniczych to to, że prawo nie działa wstecz więc wiadomym jest, że konsekwencje nie mogą być wyciągnięte do osób które już odchodziły.
Czekamy więc na opinie innych

Napisano 22 sierpień 2011 - 17:00

No dobra, ale odejście to dosyć indywidualna sprawa. Bo jest różnica między "strzelam focha i odchodzę", a "nie mogę być adminem jakiś czas, bo mam problemy z netem".
I nie widzi mi się ten punkt pomysłu:
Ja pozostaję neutralny do tego pomysłu, nie przeszkadza mi. Chciałem po prostu zasugerować na co zwrócić uwagę.
I nie widzi mi się ten punkt pomysłu:
To, że ktoś strzela focha na serwerze, nie oznacza, że na forum ma nie pełnić żadnych funkcji. Przemyślcie konsekwencje teoretycznie dobrych pomysłów, żebyście nie żałowali.chciałbym wprowadzić w życie nowy rodzaj dyscypliny który polega na odebraniu i nie dopuszczenie do jakiejkolwiek funkcji na forum oraz serwerach
Ja pozostaję neutralny do tego pomysłu, nie przeszkadza mi. Chciałem po prostu zasugerować na co zwrócić uwagę.
Napisano 22 sierpień 2011 - 17:10

Tyle że jak ktoś strzela focha na serwerze to równie dobrze może strzelić na całe n00bs.pl. I kiedy POWSTAJE taki temat że odchodzi, to w tym momencie ma odebrane wszystkie uprawnienia.. a jeśli ktoś ma problemy techniczne, to nie wiem, nie musi nawet o tym pisać, ja bym np. nie napisał, bo po co. Po co mam denerwować użytkowników, zwrócę jedynie na siebie uwagę i po co mi to?. Ty chyba też nie pisałeś żadnych pożegnań ani nic jak Cie nie było.. i niema problemu.To, że ktoś strzela focha na serwerze, nie oznacza, że na forum ma nie pełnić żadnych funkcji.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych