Otóz u kumpla jest problem z OpenGl. Musial kupic karte MSI GeForce 7600GS bo takowa mial wczesniej, i w ustawieniach cs ma tylko software i 3D3, po ustawieniu OpenGl wylacza cs i wyskakuje komunikat.
Sterowniki zainstalowane nowe,Direct 9.0c, cs instalowany 2 razy.
Pisac jak to ogarnac.!!
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Problem z OpenGl
Rozpoczęty przez
Kuki
, 11 lut 2012 11:11
Napisano 11 luty 2012 - 21:27

Spróbuj ściągnąć http://www.supershare.pl/?d=4FE845F51 i wkleić do /windows/system32

Żeby grać dobrze musisz być wszędzie, bo gdy jesteś wszędzie nie ma cie nigdzie
Napisano 12 luty 2012 - 20:11

Jaki system?
Wiesz, ja mam podobny problem, karta ATI Sapphire X1650 PRO, system windows MX 8.1 (XP modyfikowany) OpenGL nie działa. Instalowałem już wszystkie sterowniki, ale nadal nie ma efektu. To samo na windows7. OpenGL działało mi tylko na czystym XP na tej grafice.
.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych