Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Poszukuję ostatnio nowego telefony w granicach tak 500zł, zastanawiałem się nad Samusungiem S5330, Nokia C6 jak i ipohonem oczywiście to ostatnie używane i dość starte doradźcie mi coś, zaproponujcie Potrzebuję telefon do sms'ów to przede wszystkim, internet, oraz gps http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/smile.gif
Jeśli chodzi o moje zdanie to do esów to Samsung a jeśli chodzi o internet to myślę że ta Nokia jest bardzo pożyteczna do tego typu cech a może Samsung Avilla +Gps? i esy i gps... Przypominam jeśli chodzi o internet to tylko Nokia więc zastanów się nad czym będziesz pracował najwięcej ...
Jest on może troszkę duży choć teraz telefony raczej nie śćigają się w miniaturyzacji jak to było kiedyś.
Klawiatura qwerty na pewno ułatwia komunikacje poprzez smsy
telefon posiada również dla mnie dość istotną opcję WLAN czyli jak każdy wie wystarczy router i mamy internet w telefonie, gps również się znajduje
cena wacha się w granicach 400-600 zł zależy jak się trafi,
w zestawie znajduję się zestaw słuchawkowy i karta rozszerzeń 2 GB (max. możemy włożyć kartę 8 GB)
Osobiście nie ufam telefonom rozsuwanym dlatego że dość często zdarza się, iż taśma pęka lub po prostu się zużywa i potrzebny jest serwis..
Polecam telefon z całego serca, mi odpowiada i jestem z niego zadowolony
Najważniejsza zaleta?
Jest to Nokia a nie inny badziew
Najwięcej to sms avile posiadam aktualnie dlatego troszkę mnie ciągnie do tego samsunga internet ma być okazjonalnie typu sprawdzić pocztę Nokia C3 dobry telefon wiem, ale jak dla mnie brak dotykowego wyświetlacza zwłaszcza przy przeglądaniu stron internetowych odpada....
moja żona ma samsunga galaxy l5500 z dotykowym wyświetlaczem i w sumie sprawuje się całkiem nieźle..
też ma wlan wiec jeżeli chodzi o internet to jest spoko:)
nie wiem jak z pisaniem smsów bo nie miałem okazji spróbować,
ale po zaczerpnięciu informacji u małżonki otrzymałem odpowiedz "fajnie się piszę"
cena podobna jak do noki c3 - około 500zł
Użytkownik ABS edytował ten post 19 luty 2011 - 14:44
ja od bożego narodzenia posiadam iphona 3gs i jestem z niego zadowolony, ale za to 500 zł to może samsung delphi ? Tylko on z kolei nie ma gps'a ;/ Ale moja siostra go ma i bardzo fajnie się na nim pisze esy
Użytkownik Fabio edytował ten post 19 luty 2011 - 23:15
Jeśli chodzi o internet to polecam motorole flipout. Mój starszy ma taką i jest zajebista do internetu.. wszystko chodzi płynnie i ładnie Stoi ona na systemie android . Jedyny minus tej komórki jest słaba bateria.. trzeba sobie ją dobrze "wytrenować żeby trzymała dłużej niż jeden dzień xD.. Więcej info: http://www.telepolis...ony.php?id=1769
ja was zszokuje ja to mam taki telefon co dzwoni nie pierdoli się jak nokia n96 mojego kumpla i można pisać na nim smsy telefon mam do dzwonienia a nie do szpanu no i mam też służbowy ale to inna bajka
to moja służbówka
nokia 3720 classic
a to mój prywatny
nokia 6700 Classic
Użytkownik Voojitsu edytował ten post 20 luty 2011 - 12:37