A więc Sprawę przedstawię jasno (Głównie do Administracji)
Mógłbym zorganizować ligę Cs 1.6 5vs5,Zajął bym się organizacją,Zapisami,Ogólnie całym turniejem,Finały w Tv.
Turniej Podciągną by liczbę graczy na forum oraz graczy na sewerach, nie jestem zielony w organizacji Tego typu turniejach mógłbym tu coś wymienić ale Po jakiego mam reklamować?
Z Strony Waszej (n00bs.pl) Oczekiwał bym pomocy w przygotowaniu Nagród i Reklam oraz Przyglądaniu się Turnieju.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Turniej
Rozpoczęty przez
lubieplacki
, 02 kwi 2011 12:05
Napisano 02 kwiecień 2011 - 12:57

Powiem tak.
próbowałem zrobić turniej poświęciłem ku temu trochę czasu.. chciałem żeby to było jak należy.. losowanie drużyn wszyscy mogli oglądać i wraz z turbem staraliśmy się to zrobić na prawdę profesjonalnie.
wszystko szło bardzo dobrze do momentu rozgrywania meczy
zawsze kogoś brakowało i nie dało się grać.
Ogólnie bardzo trudno zgrać wszystkich w jednym czasie. Co prawda był to turniej jedynie for fun, a Ty z tego co pisałeś wcześniej chcesz jakieś nagrody. Nie wydaje mi się by to puki co było możliwe, no chyba że sam będziesz sponsorem
Niestety kolejną nieudaną próbą robienia turnieju może pochwalić się aka luzer. Przygotował on turniej 1vs1 Aim. Zrealizowanie tego turnieju wydawało się bardziej realne gdyż dużo łatwiej zgrać czasowo 2 osoby niż 10.. Wszyscy wiemy jak takowy turniej się zakończył.. rozegrane zostały chyba 3 mecze
Z całego serca życzę Ci lepszych wyników w organizacji turnieju niż mieliśmy je my.
Powodzenia!!

Napisano 02 kwiecień 2011 - 15:38

Ah! Przecież ja nie mam zamiaru organizować turnieju z żałosnymi Sklejkami poprzez forum,Będę oczekiwał przynajmniej trochę profesjonalizmu, powołać się na znajomych...Wiadomo Każdemu się trafi 1 Team Co nie ogarnia ale to nie takie duże halo.Terminy będę wyznaczał dość długie by każdy się umówił.
Pomyśle też nad możliwością ligi ForFun lub płatną.
Od Administracji bardzo bym prosił tylko działek dla mnie i dostęp do niego poprzez moderacje.
Wiadomo iż ze Sam wszystkiego Nie Ogarnie,Organizacje będzie na mojej głowie ale przyda mi się 1-2 ochotników do pomocy z Wynikami i drobnymi sprawami.
Napisano 03 kwiecień 2011 - 10:50

Ja bym juz radzil 3v3, latwiejsze i ogolnie bardziej mozliwe do zrealizowania, po zatym abs... Po prostu bylo tak ze nie bylo zadnej zachety do gry, nic zero nagrod itd itp. Tutaj np admin na 2 miechy darmo i tylo
I jak jaka druzyna sie nie stawi w calosci to wylatuje, proste

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych