Z czego większość to przyjebane dzieci bez własnego zdania, które idą za tłumem, jest się czym szczycić.

Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike 
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Śmieszne cytaty n00bsów.
		 Rozpoczęty przez 
	freak
, 23 kwi 2011 21:52

Napisano 07 sierpień 2011 - 19:37

Napisano 07 sierpień 2011 - 19:37

Amitiel po pierwsze to nie Gryzoń tylko Gadzina a ta ksywa jest tylko dla ELITY a ciebie Amitiel nazwała łajzą wiec od dzis Amitiel TO łajza!!!!
Dodano nowy post:
hahahah ale jaki pokemon : pikachu ?![:]](https://n00bs.pl/public/style_emoticons/default/splash2.gif) 

Dodano nowy post:
hahahah ale jaki pokemon : pikachu ?
![:]](https://n00bs.pl/public/style_emoticons/default/splash2.gif) 

Użytkownik Lama edytował ten post 07 sierpień 2011 - 19:34

Napisano 09 sierpień 2011 - 00:47

Napisano 09 sierpień 2011 - 00:47

1 w nocy, siedze sobie i spamuje, wbija Farten, pisze z nim, i loW, tak znowu on, rozjebał mnie jak zwykle śmiałem sie na cały dom.  Zawsze tak mam, było tak jakoś nudnawo, nikt sie niczego nie spodziewał, wbija loW, a z nim wielbłąd, jeśli kogoś to nie śmieszy to mam to w dupie, ja rozbawiłem się nieźle
 Zawsze tak mam, było tak jakoś nudnawo, nikt sie niczego nie spodziewał, wbija loW, a z nim wielbłąd, jeśli kogoś to nie śmieszy to mam to w dupie, ja rozbawiłem się nieźle  

wyobraźcie sobie taką sytuacje, a na pewno stanie się to śmieszne

Zawsze tak mam, było tak jakoś nudnawo, nikt sie niczego nie spodziewał, wbija loW, a z nim wielbłąd, jeśli kogoś to nie śmieszy to mam to w dupie, ja rozbawiłem się nieźle

wyobraźcie sobie taką sytuacje, a na pewno stanie się to śmieszne

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
 Logowanie » Rejestracja
 Rejestracja Strona główna
 Strona główna Użytkownicy
 Użytkownicy

Do góry
 Do góry 

kamil28
 kamil28 Cały czas obrażasz na publicznym forum