A ja myślę że nie potrafisz się z siebie śmiać patrz jakie tu są cytaty i każdy się ze swojej głupoty czasem śmieje tylko nie Ty weź wyluzuj
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Śmieszne cytaty n00bsów.
Rozpoczęty przez
freak
, 23 kwi 2011 21:52
Napisano 21 lipiec 2011 - 22:18
Niestety nie będzie tego ani na screenie, ani skopiowane, ale dokładnie tak jak napiszę było. Nie mam ss, ani kopii ponieważ śmiałem się tak długo, że mi zniknęło, a nie umiem obsługiwać archiwum SB
Krzak i Hitman rozmawiali o włosach krzaka.
hitman: one same Ci sie tak kręcą czy coś z nimi robisz?
kr75q : myje je szamponem Head&Shoulders
hitman: tapirujesz je czy coś?
kr75q : co kurwa?
hitman: nie wiem, ale siostra tak robi
PADŁEM PO PROSTU!
Napisano 21 lipiec 2011 - 22:21
Noo co noo ?
Robi tak i juz
a dla swojej obrony mam to : Tapiry, tapirowate (Tapiridae) - rodzina ssaków nieparzystokopytnych posiadających krótką trąbę, która powstała z przekształconego nosa i wargi górnej, oraz bardzo krótki ogon. Na kończynie tylnej posiadają trzy, a na przedniej cztery palce, każdy zakończony kopytem. Ciało okryte jest aksamitną sierścią. Tapiry żyją w podmokłych, bagnistych lasach tropikalnych. Są dobrymi pływakami. Mimo pewnego podobieństwa do świni tapir należy do tej samej grupy ssaków, co nosorożec i koń.
ZDJĘCIE TAPIRA:
TAPIR
Robi tak i juz
a dla swojej obrony mam to : Tapiry, tapirowate (Tapiridae) - rodzina ssaków nieparzystokopytnych posiadających krótką trąbę, która powstała z przekształconego nosa i wargi górnej, oraz bardzo krótki ogon. Na kończynie tylnej posiadają trzy, a na przedniej cztery palce, każdy zakończony kopytem. Ciało okryte jest aksamitną sierścią. Tapiry żyją w podmokłych, bagnistych lasach tropikalnych. Są dobrymi pływakami. Mimo pewnego podobieństwa do świni tapir należy do tej samej grupy ssaków, co nosorożec i koń.
ZDJĘCIE TAPIRA:
TAPIR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych