Użytkownik shiXe edytował ten post 21 lipiec 2011 - 20:11
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
jail_n00bs
Rozpoczęty przez
shiXe
, 21 lip 2011 20:10
Napisano 21 lipiec 2011 - 20:10
Witam,
niedawno powróciłem do mapping'u, a właściwie do dokańczania mapy, którą zrobiłem pół roku temu, nie dokończyłem jej, ze względu na liczne błędy. Dzisiaj tak z nudów odpaliłem kompilatora, ku mojemu zdziwieniu mapa prze kompilowała się bez najmniejszego problemu. Tak się cieszyłem, że zapomniałem, że nasza sieć nie ma serwera Jailbreak...
Dla fanów owego typu mod'a, mogę zrobić gameplay, z właśnie tej mapy.
Na 100% więźniowie będą mogli chodzić po mieście, ogólnie zamierzam dokończyć podziemne metro (działające w 100%), zrobić miasto, etc.
Mapa wygląda wyśmienicie, pod koniec, segregując różne rzeczy na mapie, postaram się bardziej dodawać jej szczegóły.
PS. Mapa ma liczne reklamy
PS.2. Szukam testerów do mapy !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych