Chciałbym zakupić kompjuter stacjonarny (najlepiej od razu z systemem operacyjnym) , ponieważ mój staruszek już się bardzo męczy i troche mi go szkoda. Wkurzają mnie także ciągłe sciny podczas gry i uczucie jakby caly czas cos mi w tle robil a on po prostu juz ledwo zipie 10latek . Reszte sprzętu mam także chodzi mi o same pudło. Mogę przeznaczyć na ten zakup max 650 pln (jezeli kosztuje 659 to oczywiscie dołożę). Chciałbym żeby sprzęt był oczywiście jak najmocniejszy, bo chce sobie zagrać od czasu do czasu. Sensowne propozycje będą nagradzane plusami
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
nowy kompjuter pomocy!
Rozpoczęty przez
dgs*
, 24 wrz 2011 15:39
technoviking dgs wh! ale tato! blanty
Napisano 24 wrzesień 2011 - 16:03
Używany PentiumE - 100zł
Używana płyta główna taka żeby obsłużyła procka - 100zł
2GB ddr2 używane - 80z
8600GT ddr3 max 100zł z wysyłką w przyszłości można wymienić na lepszą oczywiście.
zasilacz fortron, delta 350-400W 70zł
dysk Samsung 320GB 7200rpm F4! 130zł
nagrywarke i obudowę pewnie będziesz miał ze złomka
Dlaczego tak? Na 650zł nic dobrego nie kupisz, ale za to możesz złożyć.
Oczywiście wszędzie doliczyłem wysyłkę
Napisano 24 wrzesień 2011 - 19:38
dgs, ogarnij z tymi tagami albo sam to zrobię
A co do tematu to ja na Twoim miejscu bym dołożył trochę więcej, jak dla mnie to nie opłaca się kupować takiego sprzętu
więc raczej Ci nic nie doradzę
ewentualnie możesz poczekać na okazję
ja ostatnio za 500 zł kupiłem coś takiego: quad core 4x 2,4, nvidia GTX 260, 4gb ram, płyta asus pk5, zasilacz modecom 650
a Ty chcesz za 650 kupować jakiegoś gniota ?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: technoviking, dgs wh!, ale tato!, blanty
|
Hydepark →
Kultura →
Film →
kultowe sceny filmoweNapisany przez dgs* , 12 lis 2011 technoviking, SIŁA!, masa, wh i 3 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych