Witam,
Dzisiaj zaprezentuje wam kilka moich amatorskich prac. Zapraszam do oglądania i oceniania.
Na zamówienie:
Uploaded with ImageShack.us
Grafik do sieci która niepowstała:
Moja stara tapeta na pulpit:
Dzięki za oglądniecie Pozdrawiam Karo0o.
Kopiowanie tylko z moim nickiem (Karo0o) i ze stroną www.n00bs.pl
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Portfolio Karo0o
Rozpoczęty przez
Karo0o
, 16 paź 2011 18:31
Napisano 03 styczeń 2012 - 22:56
Na prośbe nup'a i dgs'a zrobiłem kilka tapet, wiekszość mi nie wyszła z braku weny i póżnej pory ale co tam, łapcie:
Rozdzielczość 1920x1080
Rozdzielczość 1280x720
http://img688.images...7416/n00bs3.png
Wybrałem 2 najpolularniejsze rozdzielczości, pierwsza to tapeta z BF3 przerobiona przezemnie a reszta jest zwiazana z CS.
Rozdzielczość 1920x1080
Rozdzielczość 1280x720
http://img688.images...7416/n00bs3.png
Wybrałem 2 najpolularniejsze rozdzielczości, pierwsza to tapeta z BF3 przerobiona przezemnie a reszta jest zwiazana z CS.
Ty! Tak ty! Zapraszam Cię na nasze SERWERY!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych