Witam wszystkich N00bsiaków..
Potrzebuje pomocy i rady..
Chciałem założyć własny serwer gry.. Konkretniej "MU ONLINE" (wiem, mało związane z cs'em)..
Mam taki problem, na komputerze, ani na laptopie nie moge zainstalować "SQL SERVER 2000", bo pisze mi, że tego programu nie da sie zaistalować na twoim sprzęcie i instalator zostanie zamknięty (oczywiście po angielsku)..
Szukałem odpowiedzi na różnych forach i stronach.. Nic tylko jedno i to samo, żeby zainstalować "SQL SERVER 2000"
Na laptopie mam WINDOWS 7, a na koputerze WINDOWS HOME EDITION
Z góry dziękuję wam za pomoc i poświęcony mi czas
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 09 listopad 2011 - 19:30
2005 zainstalowałem... Mam 2 instalatory przy jednym normalnie mi sie instaluje lecz potem nie mozna "stworzyć" serwera na danym komputerze.. a przy 2 ju przy instalacji chce sie łączyć z serwerem..
mam uprawnienia Admina na zwykłym koncie oraz probowalem przez konto ADM i to samo z 2000
Dodano nowy post:
Dobra Zainstalowalem wersje ta co proponowales loW i przy tej ow instalacji wyszło pare błędów i nie moge uruchomić programu..
mam uprawnienia Admina na zwykłym koncie oraz probowalem przez konto ADM i to samo z 2000
Dodano nowy post:
Dobra Zainstalowalem wersje ta co proponowales loW i przy tej ow instalacji wyszło pare błędów i nie moge uruchomić programu..
Napisano 10 listopad 2011 - 18:34
no to teraz jest konkretna lipa bo nic nie moge znalesc.. musze usunąc wszystko i zrobie wszystko na nowo..
Dodano nowy post:
heh Utknąłem.. Zainstalowałem full zestaw Microsoft SQL Server 2005 Enterprise Edition.. Uruchamiam tak jak mówią microsoft sql server management studio.. klikam NEW DATABASE i chce się łączyć z serverem który chce dopiero stworzyć..
http://w433.wrzuta.p...ack3mX2Rf/pomoc
I co dalej lub co inaczej mogę zrobić??
Dodano nowy post:
heh Utknąłem.. Zainstalowałem full zestaw Microsoft SQL Server 2005 Enterprise Edition.. Uruchamiam tak jak mówią microsoft sql server management studio.. klikam NEW DATABASE i chce się łączyć z serverem który chce dopiero stworzyć..
http://w433.wrzuta.p...ack3mX2Rf/pomoc
I co dalej lub co inaczej mogę zrobić??
Napisano 10 listopad 2011 - 18:57
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych