W sumie to tak rożne rzeczy robię ale sporo ich jest wiec wrzucę takie tam
no to 1 - rzecz to spray art , tylko mowie od razu ja to 1 raz robiłam i nie wygląda to tak fajnie jak tym co robią to juz cały czas
Na papierze fotograficznym akurat tu mialam format A4 i pare kolorow farby olejnej do grafiti - czyli puszka sprej i pare koncowek
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Cati i jej koci swiat
Rozpoczęty przez
Cat-i
, 16 lis 2011 20:50
Napisano 17 listopad 2011 - 15:16
łooooooo serio ? no to nieźle fajna zabawa przy tym jest i skoro juz zarabiał na tym spora kase to pewnie cuda robil )
mi sie podobaja bardzo kolorowe obrazy ktore tworza juz profesjonaliści
a to moja ostatnia bo zrobiłam tyko 3 moze kiedys do tego wroce .... i ktora praca wam przypadla najbardziej do gustu ?
mi sie podobaja bardzo kolorowe obrazy ktore tworza juz profesjonaliści
a to moja ostatnia bo zrobiłam tyko 3 moze kiedys do tego wroce .... i ktora praca wam przypadla najbardziej do gustu ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych