Wybory nie zawsze muszą wszystkim pasować, za to na miano najgłupszego człowieka miesiąca z pewnością już sobie zapracowałeś. Płaczesz, obrażasz się i zachowujesz jak 6 letnie dziecko. Gdybyś w profilu nie miał napisanego wieku nie dawałbym Ci więcej niż ma chociażby Ket czy maQ. A co do bl, dobrze wiesz że mnie to nie obchodzi tak samo jak Twoje zdanie, tak praktycznie tak jakby go nie było.

Możesz sobie pisać co tylko chcesz, ja i tak będę miał to w głębokim poważaniu.

I jeszcze jedno, chociaż uważam że bl to dno tak jak i większość osób które tam "sędziują" hahahahaha (wybacz ale to określenie mnie cholernie bawi), to jednak jeśli ktoś z takim zachowaniem jak Twoje, takie jakie prezentujesz na forum (bo złamałeś mi lizaka to ja już nie chce się z Tobą bawić) coś w tym stylu, to pchając się z taką mentalnością gdziekolwiek to tak jakby burak i buc z zadupiejewa górnego wpychał się na salony.

Jeśli oczekujesz szacunku co do swojej osoby jak i swoich decyzji i umiejętności to przestań zachowywać się jak urażony byle czym gówniarz.

To tyle ...

I don't care ... Możesz mnie nie lubić, uważać to co sobie chcesz a nawet powiesić moje zdj na ścianie i napierać w nie rzutkami - generalnie mam to w dupie

Koniec dyskusji