Niemniej jednak myślę, że trzeba shiXe i joHHny'emu nieco pomóc, po tym jak SmakU opuścił nasze szeregi.
Liczę, że każdy z uczestników turnieju zechce pomóc nam i zrobimy to wspólnie, a nie będzie żadnego z w/w obwiniał.
Przechodząc do sedna, mamy problem w przypadku trzech grup:
Osoby przekreślone nie mogą zagrać, co za tym idzie - brak 3 uczestników.Grupa B
*loW
*Salata
*Karoo
Grupa C
*shiZer
*SmakU
*isentor
Grupa E
*Diakon
*shiXe
*JoHHny
Moja sugestia: rozwiązać grupę E, którą tworzy dwóch sędziów i przydzielić ich do grup B, C.
Kolejna rzecz to taka, że rozegranie meczu przez grupy B i C wiąże się z brakiem sędziego. Trzeba kogoś wcielić do projektu i liczę tutaj, że shiXe z joHHny'm zadbają o dodatkową osobę.
Następna kwestia to samo rozgrywanie meczy. I tutaj pomoc wszystkich graczy jest wskazana.
Ustalmy raz, a dobrze jak rozgrywamy mecze. Ile czasu na rozegranie, czy ustalamy ileś czasu, czy jak to będzie wyglądać?
Moja sugestia: ustalamy terminarz do końca i drużyny kolejno ustalają między sobą kiedy grają. Nie musimy trzymać się wtedy sztywno kolejek.
Czekam na inne propozycje związane z tym turniejem, bo nie ma sensu zaczynać go od początku. Zróbmy to wspólnie i doprowadźmy wreszcie coś do końca jak trzeba.
Ostatnie primo: czy pasuje wam rozgrywanie tego między świętami, a nowym rokiem, czy większość wyjeżdża? Dobrze by było ustalić to teraz, by nie było później żadnych niedomówień i zatarć między nami, sugerowania niechęci do gry etc.