Witam, postanowiłem zebrać wszystkie tapety zrobione dla n00bs.pl w jednym temacie. Jeżeli ktoś zrobi tapete prosze tutaj ja opublikować. W tym temacie nie piszemy nic tylko publikujemy tapety, jeżeli chcesz ocenic to kliknij +/-. Znalazłem takie tapety:
Made by Lq
Made by Cat-i
Made by Lq
Made by Lq
Made by Lq
Made by Karo0o
Jeżeli znajdziecie jakieś inne tepety na forum albo zrobicie to prosze publikować je tutaj a nie tworzyć nowych tematów. Pozdrawiam Karo0o.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Tapety n00bs.pl
Rozpoczęty przez
Karo0o
, 03 lut 2012 23:26
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych