Kilku dni temu na serwerach pojawiło się nowe zabezpieczenie, które zastąpiło podstarzały i zbugowany neobans. Banowanie z pozoru niczym nie różni się od banowania w standardowym amxbans. Różnica jest w działaniu Otóż udało mi się odczytać z komputera klienta pewną wartość, praktycznie unikalną, szansa na jej powtórzenie jest, ale bardzo łatwo w takim przypadku będę mógł zidentyfikować czy dana osoba ma na prawdę czyjegoś bana czy też nie Co to za wartość i jak ją zdobyłem pozostanie moją tajemnicą
Pierwotne założenia były nie co inne, jednak przypadek sprawił, że znalazłem o wiele lepsze rozwiązanie.
W tym momencie żadna osoba ze zbanowanych do tej pory nie weszła na serwer, były 2 wyjątki, jednak wynikały one z moich niedociągnięć: gracz $ simon $ grał na CoD modzie, dlatego że wgrałem niepełny plik na serwer, zapomniałem coś dopisać z kolei gracz Ankaa . grał na aktywnym dlatego, że dodałem niepotrzebny warunek w skrypcie, a drugi ban był już skuteczniejszy i nie udało się go ominąć Więcej wejść na aktywnym nie udaremniłem
Dziękuję za pomoc przy testach: mike, karo, abs oraz za wykonanie logo wielkie podziękowania dla mtk Jeśli o kimś zapomniałem to bardzo przepraszam.
Tak więc oddaje wam to narzędzie i życzę miłej zabawy na serwerze wolnym od nadmiaru cziterów!