Bardzo lubię w wolnych chwilach pisać piosenki oraz różne teksty więc chciałbym się nimi podzielić.
Puki co coś co wymyśliłem przed paroma minutami o n00bsach
n00bs to siła
n00bs to ładna dziewczyna,
której nie opuścisz
po dłuższej chwili się spuścisz
tutaj poznasz miłych ludzi
na n00bsach nikomu się nie nudzi
poznasz slotkiego,
a weźmie ci do buzi
mamy tu serwerów
aż sześć
na pewno do gry poczujesz chęć
oraz
Witamy na n00bsach, tutaj z nami pograsz miło, tu m4 i kałachy paka bucha z wielką siłą, dd2 to rzeźnia gdzie nie ma litości, na tp poznasz na prawdę fajnych gości. Masz jeszcze do wyboru serwery trzy: Cod, FFA oraz Gygy.
Ref.
n00bs, n00bs tak to ten
link parę liter n00bs.pl
n00bs, n00bs tak to ten
link parę liter n00bs.pl
Poza tym mam jeszcze parę piosenek i dissów gdzieś spisanych ale puki co nie mogę ich znaleźć więc może potem
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
DiFReNTowskie Teksty
Rozpoczęty przez
Sylvester Alone
, 11 lut 2012 21:43
Napisano 11 luty 2012 - 22:03
Mam jeszcze tam jakąś piosenkę zapisaną o marihuanie oraz diss'a na pewnego osobnika ale to dopiero jutro bo nie ma mnie aktualnie w domu... Aktualnie myślę aby napisać jakąś piosenkę o n00bs, którą można by dać podczas trwania rozgrzewki na naszych serwerach bądź po wejściu na serwer
Żeby grać dobrze musisz być wszędzie, bo gdy jesteś wszędzie nie ma cie nigdzie
Napisano 17 luty 2012 - 22:43
Song of n00bs - Druga Zwrotka
Na naszych serwerach zabawa jest fair,
tu nie spotkasz żadnych odpalonych zer
Admini siedzą na serwerkach,
byś nie skupiał się na odpalonych frajerkach,
w naszym teamie programistów wielu,
więc nie będzie z serwerami problemu
For Girl
Sen jest dla wyglądu dobrego, lecz ty złotko nie potrzebujesz tego,
jesteś jak chleb dla biednego, jesteś wcieleniem urody, jesteś reprezentantką mody,
te słowa ode mnie szczerze, Nigdy nie zapomnę Ciebie!!!
Walentynki
Walentynki to święto zakochanych, w tym dniu pocałunki sypią się setkami,
chłopcy i dziewczęta, a nawet geje dają małe prezenty dla siebie,
takie święto się trafia raz do roku, więc nie zapomnij o jego uroku,
wyluzuj troszkę człowieku!!! Miłość jest lepsza od największego czeku
For my Sister
Gdybym nie był sobą pewnie tego bym nie napisał, tej wiadomości do Ciebie nie wysłał,
nie zapytałbym "Co u Ciebie?", "Jak leci?", pewnie bym wywalił twój kontakt do śmieci,
Ale mi naprawdę zależy na tobie, Tobie na mnie też? Powiedz przecież nikt się nie dowie,
w końcu jesteśmy dobrym rodzeństwem, nie jesteśmy dla siebie żadnym przekleństwem,
nie mogę przeżyć bez Ciebie dnia, nikt mi nie zapewni twojego uczucia
Teraz coś tam piszę o naszej kochanej administracji, która robi tyle dla nas
Żeby grać dobrze musisz być wszędzie, bo gdy jesteś wszędzie nie ma cie nigdzie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych