Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
jak odzyskać konto steam
Rozpoczęty przez
sisi
, 21 lut 2012 08:39
Napisano 21 luty 2012 - 08:39
zapomnieliscie waszego hasla czy cos w tym stylu i musieliscie wysylac zdjecia cs-keya do steama i te emaile... Teraz jest na to sposob , sciagamy program ladujemy clientregisrty.blob i mamy juz haslo
1. Sciagamy SteamPWD z zalacznikow.
2. Rozpakuwujemy na pulpit, otwieramy folder i klikamy 2 razy na steampwd.exe
3. Zapewnie uzywacie Windowsa to odrazu sie wam pokaze czarne okienko z bialymi napisami (DOS)
4. I Wtedy trzeba znalesc plik ClientRegistry.blob ktory znajduje sie w C/ProgramFiles/Steam/ ale program odnajduje folder automatycznie.
5. I na czarnym ekranie pojawia sie napis :
PASSWORD : twojehaslo
6. I mamy haslo , wpisujemy haslo na Steama i gotowe
link do programu : http://www.wrzuc.to/4XnpvOVZH.wt
Testowałam na sobie i program nie jest żadnym virusem czy keyloggerem jest bezpieczny w 100 %.
wszystkie poradniki jakie dodaje są sprawdzone i były robione z pomocą wielu ludzi z różnych serwerowni.
Napisano 21 luty 2012 - 15:28
"Ci" i "pomoże" (chyba że Pomorze Gdańskie) - ... Dałbym Ci linka do tematu poświęconemu ortografii ale mi się szukać nie chce.
Nie napisałaś nic o tym, że konto mam skradzione czy też ktoś mi zmienił e-mail. Pisałaś o tym, że hasło zostało zapomniane.
Użytkownik isentor edytował ten post 21 luty 2012 - 15:30
Napisano 21 luty 2012 - 16:01
haha no johhny jak byś był jasnowidzem hehe
Dodano nowy post:
sisi dzięki bardzo tej rady potrzebowałam i nie długo spróbuje to zrobić jak tylko siostra przyniesie naprawiony komp:)
Dodano nowy post:
sisi dzięki bardzo tej rady potrzebowałam i nie długo spróbuje to zrobić jak tylko siostra przyniesie naprawiony komp:)
Dodano nowy post:
Dodano nowy post:
Dodano nowy post:
Dodano nowy post:
Napisano 05 czerwiec 2012 - 05:55
Wystarczy troche znajomosci jezyka ang steam support i siemano
2 razy odzyskalem swoje konto pierwszy raz hakneli a za drugim zapomnialem hasla
Przynajmniej wiem ze w normalny sposobn da sie odzyskac konto dlatego jak dla mnie nie potrzebne zadne przejscie na skroty
Użytkownik TPWC.dll edytował ten post 05 czerwiec 2012 - 05:55
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych