Skocz do zawartości

Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zdjęcie

Lekcja historii CS 1.5

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

1am

1am
  • Imagine the unimaginable

• Grupa: n00bs!
  • Reputacja: 930
  • Nick steam: emocjonalnycham
  • Miejscowośćdeep dark abyss
Ok, podczas wczorajszej rozmowy z nupkiem coś mnie natchnęło i postanowiłem zrobić mały sprawdzian wiedzy użytkowników :p Oczywiście będzie on miał sens tylko wtedy kiedy każdy podejdzie do tego uczciwie i nie będzie korzystać z sieci w celu zdobycia przewagi nad innymi. Zabawa polega na tym aby każdy chętny kto uważa że jego pojęcie o czasach CS 1.5 jest spore, wypisał jak największą liczbę graczy którzy zaczęli swoją przygodę z CS'em przynajmniej od wersji 1.5 i UWAGA są już obecnie w stanie CS'owego spoczynku, bądź ewentualnie zmienili wersję na CSS lub przeszli na gry konsolowe. Gracze grający na bieżąco w CS 1.6 nie będą się liczyć. :p Wysilcie swoje szare komórki i zapraszam do wypisywania nicków (nie muszą być to pełne imiona i nazwiska oczywiście). Dla utrudnienia dodam iż każdy kolejny wpisujący może powtórzyć jedynie 3 nicki graczy które pojawiły się już wcześniej, oprócz tych 3, kolejne muszą być nowe. Zabawa skończy się w momencie kiedy wyczerpią się wasze zasoby wiedzy. Have fun! :d
  • 2

Dołączona grafika

ABS

ABS
  • Unnamed

• Grupa: Elite
  • Reputacja: 953
  • Gadu-Gadu 13142571
  • Nick steam: poldinhio
  • MiejscowośćBielsko - Biała / Dortmund
cs 1.5? nawet nie wiem jak to wygląda :p
  • 0
Dołączona grafika

1am

1am

To ja trochę powymieniam: dark, naikon, element, potti, heaton, kim, imp, ksharp, shaguar, blizzard, johnny r, scream, bullseye, da bears, fisker, knoxville, vilden, vesslan, megaton, luke, xeqtr, lex, adrenaline, bit1, evolution, rwa i tyle :p jak mi się coś przypomni to dopiszę :p
  • 0

Dołączona grafika

nup

nup
  • aj em nup!

• Grupa: Administrator
  • Reputacja: 795
  • Gadu-Gadu 3572560
  • Nick steam: nup
  • MiejscowośćKraków
Ja wymienię wszystkich których pamiętam, nie ważne czy grają czy nie grają :d najwyżej tych co grają nie weźmiesz pod uwagę :p HeatoN Potti SpawN MegatoN Capi Johnny R gore Kala Tombstone scream ElemenT Kim XeqtR walle miRRi zibi ruloN Roman Miller fisker zet ahl Sunman Blizzard Kiedyś pamiętałem dużo więcej, ale niestety przestałem się interesować e-sportem odkąd 1.5 zniknęło :d I tak dobrze że pamiętam tylu :d Większość jest z moich ulubionych klanów, czyli SK, NoA, mousesports, 3D itp :p
  • 0

76561198005243763.pngAddFriend.png   

admin.gif

output_NjPC7s.gif

Mario

Mario
  • Moderator

• Reputacja: 811
  • Nick steam: 43877535
  • Steam ID: 0:0:27055385
  • MiejscowośćLeszno
No to chyba tyle w tym temacie, koniec zabawy :p
  • 0

nup

nup
  • aj em nup!

• Grupa: Administrator
  • Reputacja: 795
  • Gadu-Gadu 3572560
  • Nick steam: nup
  • MiejscowośćKraków
Nie wiem czy ten temat ma sens, bo wątpię że jeszcze ktoś sięga czasów 1.5 hahah :p
  • 0

76561198005243763.pngAddFriend.png   

admin.gif

output_NjPC7s.gif

1am

1am

Zobaczymy, może ktoś jeszcze się znajdzie :p
  • 0

Dołączona grafika

Sylvester Alone

Sylvester Alone
  • Tylko przyszłość się liczy

• Reputacja: 323
  • Gadu-Gadu 31156984
  • Nick steam: DiFReNT
  • Steam ID: 0:0:40308022
  • MiejscowośćHajnówka
Ja jedyne co dobrze wspominam z 1.5 to de_inferno... Miała wtedy zajebisty wygląd

A co do graczy to kojarzę jedynie

HeatoN
SpawN

zibi
  • 0
Dołączona grafika
Żeby grać dobrze musisz być wszędzie, bo gdy jesteś wszędzie nie ma cie nigdzie

palmuś ;)

palmuś ;)
  • Support

• Reputacja: 560
  • Gadu-Gadu 8120575
  • Nick steam: rob3rtt
  • Steam ID: 0:1:22511520
  • MiejscowośćKraków

Dla utrudnienia dodam

powinno być dla ułatwienia.. przecież 99% naszego forum nie grało w 1.5.. nawet ja ;xx
  • 0
Dołączona grafika

dgs*

dgs*
  • NAWET ZNANY GRACZ

• Reputacja: 3134
  • Nick steam: dgsdgsdgs
Ja w 1.5 gralem ale w to w kafejce albo u kolegów :p Z tych co wymieniliscie wyzej to tych najbardziej znanych kojarze :p z tego co pamietam to jeszcze ci cos grali : tentpole kvicken spikeone pzyclone bullen
  • 0
Dołączona grafika

freak

freak
  • MURZYN OLD SPIECE

• Reputacja: 738
  • Gadu-Gadu 3962319
  • Nick steam: trackio
  • MiejscowośćSosnowiec
walle spawN fisker HeatoN zawsze coś. haha :p
  • 0
Dołączona grafika

godzik

godzik
  • ..:: GTW ::..

• Reputacja: 2156
  • Gadu-Gadu 4503159
  • Nick steam: soulmaker14
  • Steam ID: 0:0:19407044
  • MiejscowośćTychy
Tak konkretnie tych co są znani czysto z 1.5 (nie zyskali popularności dzięki 1.6) to chyba tylko heatona i johhny'ego pamiętam, nie kojarzę by robili jakąś furorę później, niby grali, ale to nie to samo :) Generalnie ja grałem w 1.5 tyle o ile, jakiś czas po rozpoczęciu gry w 1.6 :) Chciałem po prostu spróbować jak to tam było i przyznaję, że ak jest znacznie ciekawsze, ale jednak 1.6 to krok naprzód.
  • 0

31339975d2c90487.jpg26396d5f21503862.jpg

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych