Obejrzałem całe i szczerze, to się mocno tym przeraziłem. Dowody są bardzo mocne, zwłaszcza te ślady wybuchów na wierzach...
Najciekawsza Pensylwania, w której jak domniemano, rozbił się samolot i Pentagon - tu też jest niespodzianka
Jeżeli to wszystko prawda, to boję się pomyśleć, co będzie za te 20-30 lat. Jaki będzie następny krok władz dużych państw. Zrobią coś podobnego, po to by tylko zmylić oczy zwykłym ludziom?
Miłego oglądania.
Cz.1
Cz.2
Cz.3
Cz.4
Cz.5
Cz.6
Cz.7
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
WTC 2001 - Cała Prawda
Rozpoczęty przez
shiXe
, 07 mar 2012 02:04
Napisano 07 marzec 2012 - 10:55
Mocne to. Fajnie, tak dla odmiany, obejrzeć teorie na temat WTC, oparte na porządnych dowodach i mające jakiś sens, w przeciwieństwie do wielu 'prawdziwych historii', jakie można znaleźć w necie, które tylko mieszają w baniakach z tymi historyjkami wyssanymi z palca.
Napisano 01 kwiecień 2012 - 12:39
Zawsze byłem wychowywany aby nie wierzyć w to co jest powszechnie uznawane za prawdę tylko należy samemu się przyjrzeć i postarać się poskładać pewne fakty w jedną całość. Z tego założenia można praktycznie z powodzeniem oceniać w miarę obiektywnie wszystkie "prawdy" jakie do nas płyną ze świata mediów. USA już nie raz próbowała różnych manewrów mających jej przynieść korzyści, więc ja popieram w 99% ludzi którzy uważają że była to prowokacja.
Było tam zbyt wiele nieścisłości których nie da się wytłumaczyć podobnie jak ma się sprawa z wypadkiem w Smoleniu. Ciągłe zaciemnianie sprawy + mało istotnych faktów i powstaje nam teoria spiskowa, tyle że w tym wypadku w tą teorię wierzy baardzo wiele osób.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych