Mój wychowawca (kurator sądowy) znalazł jakieś 3 miesięcy temu sposób na łatwy zarobek kasy. Dzisiaj mi go przekazał i rzeczywiście to DZIAŁA!. Pokazywał mi przelewy z tego projektu i miał na koncie ponad 5000zł. !!
Cały myk polega na tym, że oglądamy reklamy które trwają nie dłużej niż minuta, i odpowiadamy na 7-8 pytań dotyczących reklamy czyli np.
Czy reklama jest dobrze zrobiona, czy się sprzeda na rynku, czy ci się osobiście podoba itp..
Reklamy oglądamy i odpowiadamy na pytania 3 razy dziennie czyli wychodzi 27$.. za jedną reklamę otrzymujemy 9$.. żeby wypłacić kase z profilu strony trzeba posiadać co najmniej 1200$ (to wychodzi około 44 dni jak obliczałem.. a rocznie wychodzi (patrząc na złotówki) ponad 30000zł). Nie opłaca się w coś takiego bawić?
Strona jest całkowicie darmowa, jeśli coś Wam nie wyjdzie to po prostu pech. Trzeba to robić uczciwie i codziennie, bo wychowawca mówił że kilku jego kumpli pousuwano konta za oszustwa lub nie zainteresowanie stroną.
Prosiłbym (jeśli macie chęci), żebyście się rejestrowali się pod tym linkiem: http://MixSurv.com?ref=1173546
Ponieważ ja dostaje dodatkowe bonusy, a Wy na tym nic nie tracicie, powiedzmy że część z tych bonusów co bym otrzymał, przelałbym na konto n00bs.pl
Jeśli pod linkiem który podałem wyskoczy Wam biały ekran z napisem "failed" to po prostu naciśnijcie Enter w polu gdzie wpisuje się strony www.
Oczywiście rejestrujemy się u góry w prawym rogu.
Pokaże krótki tutorial o co w tym wszystkim chodzi:

1. Naciskamy przycisk "Survey"
2.JPG 212,55 KB
10 Ilość pobrań2. Oglądamy reklamę
3. Naciskamy "do survey"
3.JPG 205,9 KB
10 Ilość pobrań4. Wybieramy odpowiedź (według Was)
5. Odczekujemy max do 15 sekund i naciskamy "OK"
Przelatujemy przez wszystkie pytania i od nowa naciskamy "Survey".
Powodzenia! I jeszcze raz proszę o rejestracje pod moim linkiem.
Jeśli są jakieś pytania to pisać w tym temacie albo na priv jak kto woli.

Logowanie »
Użytkownicy

Do góry