Witam mam neta 2MB radiowego i mam pingi w granicach 30-40 kolega mówi że ma takie same łącze i ma pingi po 15-20 max da się coś z tym zrobić żeby one takie były
Oczywiście rate 25000 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 tak jest ustawione
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Ping
Rozpoczęty przez
Bad_BoY
, 21 kwi 2012 20:08
Napisano 21 kwiecień 2012 - 21:35
Mam takie samo pasmo co Ty(Radiowe), i taki sam ping 30/40ms - lecz dla mnie gra na takim pingu jest komfortowa. Jeśli poważnie Ci to przeszkadza pozostaje Ci tylko zadzwonić do operatora i opowiedzieć o problemie ale sadze ze to nic nie zdziała(nie pomogą Ci programy do przyspieszania neta bo to tez ściema), lub porostu zmienić dostawce - najrozsądniejsza opcja, polecam bo "radiowka" ma jeden minus: jest niestabilna.
Aha, i tez mieszkam na wiosce, hah
Użytkownik pszyczajony wonsz edytował ten post 21 kwiecień 2012 - 21:37
Napisano 22 kwiecień 2012 - 09:41
ping do serwera n00bs
sry bardzo ja tez mam radiówkę i tez mieszkam na "fsi" jak widać pingi nie są takie straszne. Czasami skaczą i wywala cl flush cos tam, ale to sa uroki radiówki. Co do tematu to pogadaj z providerem żeby zmienił pasmo na 5ghz o ile takie coś ma w ofercie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych