Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 02 maj 2012 - 22:15
A więc stało się.
Nasz trener kadry ogłosił szeroki skład, który będzie reprezentował Polskę na Euro 2012.
Bramkarze: Łukasz Fabiański, Wojciech Szczęsny, Przemysław Tytoń
Obrońcy: Sebastian Boenisch, Kamil Glik, Marcin Kamiński, Tomasz Jodłowiec, Damien Perquis, Łukasz Piszczek, Marcin Wasilewski, Jakub Wawrzyniak, Grzegorz Wojtkowiak
Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski, Dariusz Dudka, Kamil Grosicki, Adam Matuszczyk, Adrian Mierzejewski, Rafał Murawski, Ludovic Obraniak, Eugen Polanski, Maciej Rybus, Rafał Wolski
Napastnicy: Paweł Brożek, Michał Kucharczyk, Robert Lewandowski, Artur Sobiech
Rezerwowi: Grzegorz Sandomierski, Arkadiusz Głowacki, Marcin Komorowski, Ariel Borysiuk, Arkadiusz Piech, Michał Żyro, Ireneusz Jeleń
źródło - Sport.pl
A tu mamy deser, dzięki ktoremu ten temat jest w HUMORZE :
Nasz trener kadry ogłosił szeroki skład, który będzie reprezentował Polskę na Euro 2012.
Bramkarze: Łukasz Fabiański, Wojciech Szczęsny, Przemysław Tytoń
Obrońcy: Sebastian Boenisch, Kamil Glik, Marcin Kamiński, Tomasz Jodłowiec, Damien Perquis, Łukasz Piszczek, Marcin Wasilewski, Jakub Wawrzyniak, Grzegorz Wojtkowiak
Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski, Dariusz Dudka, Kamil Grosicki, Adam Matuszczyk, Adrian Mierzejewski, Rafał Murawski, Ludovic Obraniak, Eugen Polanski, Maciej Rybus, Rafał Wolski
Napastnicy: Paweł Brożek, Michał Kucharczyk, Robert Lewandowski, Artur Sobiech
Rezerwowi: Grzegorz Sandomierski, Arkadiusz Głowacki, Marcin Komorowski, Ariel Borysiuk, Arkadiusz Piech, Michał Żyro, Ireneusz Jeleń
źródło - Sport.pl
A tu mamy deser, dzięki ktoremu ten temat jest w HUMORZE :
Napisano 02 maj 2012 - 22:43
Czemu nie zrobią czegoś w końcu jak ludzie cywilizowani czyli Hymn Anglojęzyczny ...
Afryka proszę , zrobiła MŚ 2010
Bardzo dobre z roku 1998 , ale nie ! My musimy zawsze coś zwalić -.-
Do tego http://www.radiozet....IALO-CZERWONYCH napisano " Wybraliście HIT Biało - Czerwonych " Kto na to niby głosował ?!
Afryka proszę , zrobiła MŚ 2010
Bardzo dobre z roku 1998 , ale nie ! My musimy zawsze coś zwalić -.-
Do tego http://www.radiozet....IALO-CZERWONYCH napisano " Wybraliście HIT Biało - Czerwonych " Kto na to niby głosował ?!
Napisano 03 maj 2012 - 08:56
ta nuta nawet fajna rytmiczna zachecajaca do walki dla przecietnego polaka moze sie podobac cywilizowane kraje odbiora to za ujadanie skrzeczacych babci z kola gospodyn wiejskich w jakis wiesniackich strojach z kurami i swiniami w zagrodzie w nie zrozumialym piskliwym jezyku oczywiscie zalezy to od mediow w danym kraju jak to skomentuja lepiej zeby to ukazywalo sie jak najmniej
Użytkownik oTe edytował ten post 03 maj 2012 - 09:13
Napisano 03 maj 2012 - 10:14
jestem tego samego zdania co oTe. Akurat w tym momencie to nie popisaliśmy się. Jest to trochę "śmieszne". Wzięli wybrali jakieś stare babki co piszczą. One mają nas reprezentować ? To niech nawet w piłkę grają xD
Noo ale cóż, nasz kraj zawsze coś odpierd.....a
Powodzenia Chłopaka na Euro
Módlmy się, żeby żadna babcia podczas śpiewania "orła" nie wywinęła
Użytkownik Tomasek edytował ten post 03 maj 2012 - 10:16
Napisano 03 maj 2012 - 15:16
no może to nie jest szczyt marzeń, ale muszę przyznać, że słuchałem jej parę razy i sama melodia jest skoczna i wpada w ucho. Może teks jest debilny, ale tak po prawdzie jest dużo piosenek bez sensu i cieszę się, ze język polski nie jest na tyle popularny żeby ludzie w Europie wiedzieli o czym nasze kobity śpiewają
Napisano 03 maj 2012 - 17:35
Pardą! Proszę wgl nie patrzeć na mój pierwszy komentarz. Odsłuchałem tego jeszcze parę razy, bo mi po głowie chodziło, i stwierdziłem, że nutka jest zajebista! :> Te babeczki łamią stereotyp o tym, że kobietki w ich wieku potrafią tylko śpiewać kolędy i pieśni kościelne Po co komu Rydzyk, skoro jest Euro 2012? ;>
Napisano 04 maj 2012 - 06:30
Rytmiczne? Dajcie spokój, jakoś takie wsiowe klimaty mi nie leżą Nie oszukujmy się, to jakiś niewypał jest, ale co zrobić... W sumie jak Edytka nam wtedy "dzwinie" hymn zaśpiewała to nasi zagrali bardzo dobrze na MŚ, pomimo odpadnięcia, więc może to jest klucz do celu - im gorsze zagrzewanie do walki tym nasi lepiej grają?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych