Skocz do zawartości

Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zdjęcie

Dawne czasy cs 1.5 :D

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

splendidwOw

splendidwOw
  • Opiekun serwera DM

• Grupa: n00bs!
  • Reputacja: 511
  • Gadu-Gadu 6010224
  • Nick steam: simplyc
  • Steam ID: Steam_ID: 0:0:3686373
  • MiejscowośćLublin

*
Popularny

dzisiaj mnie cos naszlo i znalazlem na kompie stare filmiki jeszcze z tournamentow z 1.5 :d oczywiscie moj klan bral w nich udzial :d narazie wrzuclem z 4 edycji turnieju w nocy wrzuce kolejny :d mam nadzieje ze sie spodoba i ludzie ktorzy pamietaja te czasy z sentymentem do nich wroca :d:D pzdr
  • 16
Dołączona grafika

PSVMXNE

PSVMXNE
  • egocentryk

• Reputacja: 38
  • MiejscowośćKraków
1.5 > 1.6 :d
  • 0
AESTHETICS

splendidwOw

splendidwOw
  • Opiekun serwera DM

• Gadu-Gadu 6010224
  • MiejscowośćLublin

*
Popularny

tak jak obiecalem wrzucam kolejny film. Baaaardzo stary gdzie kompy byly tak slabe ze o jakichs efektach w filmach mozna bylo zapomniec a lacza internetowe to bylo max 256 :d pare osob z n00bsow powinno to kojarzyc :d (nup, prezes) enjoy !
  • 7
Dołączona grafika

dgs*

dgs*
  • NAWET ZNANY GRACZ

• Grupa: Elite
  • Reputacja: 3134
  • Nick steam: dgsdgsdgs
nie ma lipy :)
  • 0
Dołączona grafika

oTe

oTe
  • Elite Member

• Steam ID: 0:0:16282529
  • MiejscowośćJASTRZEBIE ZDROJ
tez pamietam te czasy jak zaczynalem od wejscia 1.3 w to grac poziom graczy byl wyrownany a zlota piatka grala bodajze w specnazie i sterze pozniej polaczyli sie w aristocracy posiadanie neostrady 256 graniczylo z cudem ze wzgledu zaporowej ceny jak na te czasy tp jedyny dostawca byl dlatego tworzylo sie sieci na blokach problem byl taki ze ktos musial wziasc to na siebie czyli kable switcha i przedewszystkim postawic drugiego kompa jako serwer na linuxie przez takie cos wynikaly ostre spiecia gdy np. chialem grac a jakis bot sciagal winampa przez godzine hahaha ale czasy najlepsze teraz net jest wszedzie i napor dzieci zniszczyl to co kiedys bylo czyms
  • 2

Soul.

Soul.
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 92
  • Gadu-Gadu 210248
  • Nick steam: Soulus97
  • Steam ID: 0:0:45130436
Ote : A pamietasz jak nie grało się w kompa , a bawiło sie z kumplami cały dzień ? ;) @ splen nie mowie o czasach 1.5 i nizej bo miałem wtedy kilka lat , ale wtedy jak był ten cs >1.5 biegało się z kumplami , a komputer był dla idiotów ;d Ps : Bez urazy :d

Użytkownik Soul edytował ten post 11 maj 2012 - 12:48

• -3

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

splendidwOw

splendidwOw
  • Opiekun serwera DM

• Gadu-Gadu 6010224
  • MiejscowośćLublin
zapomnialem ze oTe tez napewno to pamieta :d ehhh to co napisales swieta prawda sam zaczynalem od neta 128 a to i tak juz byl szal bo wiekszosc miala modemy :d wtedy nie bylo takiego napinia jak dzisiaj, gralo sie z kultura i z kultura przyjmowalo sie porazki... kazdy sie znal i cala scena byla jak taka internetowa rodzina :d i zeby sie bawic nie bylo potrzebne 100 fpsow i ping 20 ;d P.s Soul Ty raczej tych czasow nie pamietasz ;P bez obrazy
  • 0
Dołączona grafika

oTe

oTe
  • Elite Member

soul dziecko w tamtych czasach nie bylo telefonow a jak byly to 5 zl minuta neta tak samo miejscem kontaktu bylo okno a miejscem spotkan glownie boisko to co napisales do mnie wyzej to ty tak masz dziecko
  • 0

Soul.

Soul.
  • n00bsomaniak

• Gadu-Gadu 210248
Co za koles ja napisałem tylko , że kiedyś się nie grało tylko z kumplami sie bawilo itp , a ty już sie spinasz ;) A poza tym ogarnij słownictwo bo musiałem 2 razy czytać bo piszesz jak jakiś człowiek który nie skończył podstawówki .
  • -4

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

oTe

oTe
  • Elite Member

hahahaha tak idz sobie zagraj w jakas tibie synku
  • 0

splendidwOw

splendidwOw
  • Opiekun serwera DM

• Gadu-Gadu 6010224
  • MiejscowośćLublin
nie zapomne jak chcialem sie spotkac z kumplami to ganialo sie pod domach i pytala rodzicow gdzie moga byc :d jak kupilem pierwsza komorke to za 30 zl mialem abonament z 20 minutami :d hehe szkoda ze teraz jest juz taki syf
  • 0
Dołączona grafika

Soul.

Soul.
  • n00bsomaniak

• Gadu-Gadu 210248
oTe zachowujesz sie jak jakiś idiota . Z twoim poziomem idź do przedszkola ,albo jeszcze niżej ;( Ehh tylko by grał i maniaczył , no-life'r. [warn='Słotki']Nie prowokuj [/warn]
  • -6

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

oTe

oTe
  • Elite Member

soul dziecko z komputerem wychowane przeczytaj sobie te posty od poczatku i idz spinaj w tibie nie rozumiesz pajacu ze w tamtych czasach nie bylo dostepu do internetu kompow glownie byly kafejki interentowe slono oplacane matole a mialem wtedy jakies 15 16 lat kiedy sie to zaczelo dziecko

Użytkownik oTe edytował ten post 11 maj 2012 - 13:08

• 0

OzA

OzA
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 346
  • Gadu-Gadu 8348660
  • Nick steam: alek5555
  • MiejscowośćSzczytno
Soul mógłbyś z łaski swojej nie prowokować oTego, który znany jest z wybuchowego charakteru? Co do filmów to ładnie, bardzo ładnie ;P
  • 1
Dołączona grafika

SmakU

SmakU
  • Guardian Servers

• Grupa: Admin CS 1.6
  • Reputacja: 1457
  • Gadu-Gadu dla wtajemniczonych
  • Nick steam: kamil28
  • Steam ID: 0:1:14733422
  • MiejscowośćSzczecin
Taaa a za h na necie się płaciło 7 zł ;d
  • 0
Dołączona grafika

RnR9

RnR9
  • n00bs!

• Reputacja: 229
  • Nick steam: rnr93
  • Steam ID: 0:0:32786487
  • MiejscowośćOlsztyn
O matko, counter-strike 1.cośtam to była pierwsza gra przez sieć, w jaką grałem, i było to tak 8-10 lat w kafejce internetowej xD i nie pamiętam, czy to było właśnie to 1.5, bo na takie rzeczy wgl nie zwracaliśmy uwagi z kolegami ^^ ciułaliśmy od rodziców kasę na kafejkę "żeby poczytać coś w internecie" i biegło się, żeby popykać w 'kontera'. Każdy kompletny nieogar, krzycząc na całą kafejkę "Gdzie jesteś!? Chodź do mnie tutaj!". Żadnych pro elo tekstów, nie było nawet czegoś takiego u nas jak HS, bo nikt nie miał pojęcia co to takiego może być ten hedszot xd strzał w łeb to strzał w łeb, na prosty chłopski umysł wszystko xd I pamiętam, jak jeszcze zawsze w tej kafejce leciało "pocałuj mnie w dupę" Karramby. Chyba nigdy tego nie zapomnę ^^
  • 3

Dołączona grafika

oTe

oTe
  • Elite Member

dokladnie gracz kasa musiala byc na gre niekoniecznie z legalnych zrodel ;d zabawa przednia a tutaj modem 56 k mialem taki ale na slota nigdy nie zapomne tego dzwieku koszt godziny na necie jakies 4 - 6 zl tpsa kasa byla naliczana na rachunek telefonu stacjonarnego strona odpalala sie w minute ;d http://www.wykop.pl/...-z-przeszlosci/
  • 0

1am

1am
  • Imagine the unimaginable

• Reputacja: 930
  • Nick steam: emocjonalnycham
  • Miejscowośćdeep dark abyss
Ja chyba pierwszą wersję widziałem betę jakąś, potem 1.3 na płytce kumpel przyniósł na chate, oczywiście brak neta a wersja była bez botów więc jedynie można było pobiegać po mapach, a tak to normal parę grubych lat w kafejce się siedziało, cafe miało swój własny serwer więc oprócz lanowego bicia to jeszcze pykało się na własnym serwie, w gruncie rzeczy cafe była tak popularna że Ci którzy spędzali tam całe dni przy CS'ie, potem byli wpuszczani na kompy za free kiedy np. był właściciel który też lubił sobie popykać w CS'a. W domu to już nawet nie pamiętam, chyba pierwsze łącze to było 256, ale dalej pomimo wyjścia 1.6 grałem długo w CS 1.5, dopiero potem się przerzuciłem co było w miarę łatwe, aczkolwiek cała gra, fizyka gry i klimat w 1.5 był nieporównywalnie lepszy niż to co jest teraz.
  • 0

Dołączona grafika

splendidwOw

splendidwOw
  • Opiekun serwera DM

• Gadu-Gadu 6010224
  • MiejscowośćLublin
teraz wrzucam filmik zrobiony dla jaj :d pokazuje relacje pomiedzy jednymi z najlepszych teamow na 1.5 :d:D enjoy :d hahaha :d
  • 2
Dołączona grafika

adrixwOw~

adrixwOw~
  • Newbie

• Grupa: Newbie
  • Reputacja: 0
  • Gadu-Gadu 37453113
  • Nick steam: adrixwow
  • MiejscowośćTczew - pomorskie
Counter-Strike 1.5 ( vrs. Standalone ) -> Counter-Strike 1.6 ( vrs. Steam , NonSteam ) -> Counter-Strike: Condition Zero ( vrs. Steam , NonSteam ) -> Counter-Strike: Source ( vrs. Steam ) -> Counter-Strike: Global Offensive ( vrs. Beta , Steam ) . Taki tam cykl rozwojowy CS'a. :d
  • 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych