Mógłby mi ktoś zrobiĆ prezentację w Microsoft PowerPoint prezentacje dot. mięczaków ? Sam bym się tym zajął, ale na mojego pecha wygasła mi na lapku wersja testowa OFFICE i nie moge się za nic doszukaĆ klucza aktywacyjnego do wersji full. Zależy mi na tej prezentacji, ponieważ chce na koniec roku mieĆ 5 z tego przedmiotu. ; p
Informacje mogą byĆ w niej podstawowe, jakieś zdjęcia, oraz może kilka ciekawostek ? Liczę na Was! Prezentację muszę oddaĆ w poniedziałek, a jeśli jej nie bd to .. -.- Z góry thx.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
[Prezentacja] Mięczaki - Biologia
Rozpoczęty przez
HITMAN
, 02 cze 2012 20:21
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych