Użytkownik cL. (Vorr) edytował ten post 16 czerwiec 2012 - 10:03
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Ukradli mi konto steam :<
Rozpoczęty przez
freq'u
, 16 cze 2012 10:00
Napisano 16 czerwiec 2012 - 10:00

Witam.Musze was poinformowac że ukradli mi konto steam więc proszę Zrytego jak i innych Administratorów o zabranie mi tymczasowo admina,jak już kupie sobie Cs'a to wtedy poprosze o przywrócenie mi tej funkcji
I Prosze również wszystkich którzy mieli mnie w znajomych na tamtym koncie steam o zaproszenie mnie teraz na nowe konto:
kaktusek1906 i usunięcie mnie ze znajomych na tamtym koncie
Dziekuje i przepraszam jeśli napisałem ten temat w złym dziale to prosze o przeniesienie go do właściwego działu
Postaram się jak najszybciej wrócić do Cs'a i na moje ukochane n00bsy ;>
Pozdro.
Aha i bardzo przepraszam za te odwołanie ale to nie ja pisałem jak już wspomniałem to ktoś ukradł mi i konto steam i zmienił hasło na poczcie i na n00bsach. Bardzo przepraszam
Napisano 16 czerwiec 2012 - 10:09

Napisano 16 czerwiec 2012 - 11:01

No to chłopaczki się uspokójcie bo mam dowody, że ktoś mu się na maila włamał. Oczywiście też się na tego maila włamałem i w porę pozmieniałem hasła, jednak konto steam poleciało na inny email. Już napisałem za ciebie do supportu i zobaczymy co z tego wyjdzie...
.
Napisano 16 czerwiec 2012 - 11:10

Dzieki wielkie i macie teraz dowody że to nie ja, Po 1 . Nigdy bym nie napisał takiego Odwołania na n00bsach sieci która jest moja ulubioną i gram praktycznie tylko na niej a Po 2 . po co miałbym pisac odwołanie jak dopiero co zapłaciłem za Admina i go dostałem
Dziekuje,Koniec dla mnie temat do zamkniecia.
Napisano 16 czerwiec 2012 - 23:51

a po 2 pomyśl mózgu... nie dawałbym chyba publicznie new sztuka kluczu...
Jakbym jeszcze znał nick steama straconego, konta byś już nie miał, ot co "mózgu".
Dodano nowy post:
Dobra, dostałem Twój nick steam. Wysyłam wiadomość do supportu Valve, trzeba myśleć, co się robi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych