Typ pracy: Awatar
Wymiary: Na Steam
Tematyka: CS
Kolorystyka: Dowolna
Napis: Dowolny
Format pliku: .png lub .jpg
Dodatkowe info.: Pozostawiam Ci wszystko do wyboru tylko proszę abyś zrobił mi avatar z tym renderem : http://oi46.tinypic.com/35k2053.jpg i nie wiem jakimś znaczkiem steam czy coś a tak to reszte czyli napis i kolorystyke zostawiam Ci do wyboru jednak wolałbym żeby napis nie był moim nickiem
Pzdr.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: avatar, aRu.
|
Hydepark →
Grafika →
Prośby →
[Avatar]YaHooNapisany przez InTeRgO , 08 cze 2012 avatar |
|
|
|
|
Hydepark →
Grafika →
Prośby →