Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Zmiany na stanowiskach
Rozpoczęty przez
evidence
, 02 lip 2012 18:04
Napisano 02 lipiec 2012 - 18:04

Moi drodzy, znów kilka zmian na stanowiskach, o czym chciałbym Was poinformować.
Po pierwsze Kazia nie jest już Tech Adminem. Wraca na poziom normalnego użytkownika forum. Najważniejsze zmiany tyczą się serv adminów. Tak więc kolejno:
shixe - uzyskuje rangę n00bs!
slotki - Zostaje Super Moderatorem
mike - zostaje Super Moderatorem
Jeżeli chodzi o stanowisko serv admina - od dziś wraca na nie SmakU. Będzie on samodzielnym serv adminem, mającym głos decydujący odnośnie banów/odwołań/podań.
Na chwilę obecną to tyle zmian personalnych. Liczę na owocną współpracę. Powodzenia!

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 02 lipiec 2012 - 19:03

I jak zwykle ktoś musi coś spieprzyć!
1. *** majkiego z SA??? Pierdol się sam z CODem - powodzenia...
2. Shixe i slotki? spoko, na waszych miejscach ograniczyłbym działalność do sporadycznego wchodzenia. Szczególnie shixe, który od początku został skreślony przez eviego i oczywiście trzeba było go wywalić...
3. Smaku - kolejny powrót... Za ile temat "Mam was w dupie, dopiąłem swojej intrygi!"?
No więc kolejne awanse:
ABS - awansuje na rangę elite, a ja jeśli dostanę pracę robię to samo. EOT
.
Napisano 02 lipiec 2012 - 19:17

Wszystko fajnie , wręcz elegancko . Ogólnie no fajnie , że są zmiany na stanowiskach super , czego chcieć więcej . Czadowo , że tam SmakUś wszedł " wyżej " co tu dużo mówić . No gratuluje , gratuluje WSZYSTKIM ( skoro inni mogą sobie nabić posta zwykłym GL & HF , to dlaczego ja nie mogę . Wręcz irytują mnie tego typu tematy , gdzie dodawane są te czułe pierdołki ) Ja to już szczerze się pogubiłam w tej całej sieci od ostatniego czasu , nie za dużo tego jak na jeden raz ? Zmieniacie to tak szybko , jak kobiety rękawiczki . ( ciężko czasami zrozumieć co macie na myśli robiąc to wszystko ) Ale ciesze się razem z Wami , no tak .
@ down
hmm , gdyby poszło na Twoje konto to byś wiedział , że wpłaciłam .
Słów na wiatr nie rzucam , ale dość śmieszne już to się robi ... Fooch dziewczyna zła , lecz nie tylko ona taka zła w tamtych chwilach była .

Użytkownik Fooch edytował ten post 02 lipiec 2012 - 19:25

Napisano 02 lipiec 2012 - 20:29

Chcialbym sie tylko dowiedziec dlaczego shixe nie jest juz serv adminem ?
P.S
W chuja CIecie tez zajecie
od kilku dni widze na forum jeden wielki rozpierdol nie wiem czym to jest spowodowane czy wplywami niektorych osob a moze checi dokopania komus
W kazdym badz razie mam to w DUPIE
Umywam od tego rece
To ja tez z tym powoli koncze, a jeszcze jak widze ze smaku ktory przez caly czas kiedy wrocilem na forum skakal z rangi na range odchodzil 15tysiecy razy i ma byc ponownie serv adminem
Cu
Użytkownik mTk. edytował ten post 02 lipiec 2012 - 20:39
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych