Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Witam
Od wczoraj wprowadzalem kolejne zmiany w naszej sieci... z powodu wyjazdu na wakacje serwer samp na tydzien zostaje zawieszony natomiast dzisiaj udalo mi sie skonczyc serwer ONLY INFERNO! zastepuje on serwer DM! jeszcze dzisiaj zrobie na niego przekierowanie i ustawie go w komendzie /serwery Konfiguracyjnie jest taki sam jak only DD2! wkrotce kolejne zmiany ENJOY!
P.s wszelkie uwagi w tym temacie. jesli ktos ma jakas pilna sprawe jeszcze dzisiaj jestem od jutra niet
bardzo fajnie! a będzie roundsound + ewentualnie jakies dodatkowe pluginy? Mi by bardzo odpowiadala jakas przyjemna muzyczka jak na d2 ( taka sama lub inna ).
W sumie fajny pomysł, ale czy nie lepiej było dodać jakieś mapy inne np. de_inferno, de_mirage, de_ nuke Zapewne trochę ludzi by wchodziło nawet na rozgrzewki przed jakimiś mixami bo to są 3najcześciej grane mapki (oczywiście oprócz dd2 bo juz mamy taki serwer).
@Balti - lepiej only de_inferno, nie ma sensu dodawać kolejnych map do kolejki, skoro i tak mamy serwer TP
No i świetny pomysł, dziękówa za to splendid No i żeby było wszystko tak zrobione jak na odd2, wtedy będzie git
Zaraz dokonam kolejnych zmian. Co do roundsoundu za chwile na forum bedziecie mogli dodawac swoje propozycje.
Nabór na adminów trwa. Chwilowo na only_inferno mają uprawnienia te same osoby które miały admina na wszystkich serwerach
1
I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
tak tak wylaczenie serwera tp spowoduje jego calkowita smierc oraz czesci sieci pozniejsze wlaczenie go nie ma sensu wroci do epoki zerowego zainteresowania taki serwer musi byc nawet z mala iloscia graczy ktorzy jednak tam graja