Skocz do zawartości

Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zdjęcie

Fabio pisze, wspomina i przeprasza.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

Fabio

Fabio
  • n00bsomaniak

• Grupa: Admin CSGO
  • Reputacja: 884
  • MiejscowośćKalisz

*
Popularny

Naszedł czas i ochota, kiedy pomyślałem by podzielić się z Wami tym, co trzymam w serduchu, bo ku zdziwieniu pewnie kilku osób, bardzo mi zależy na tym forum i w każdą sprawę, wkładam uczucie. Dziwne? Tak, też mi się tak wydaje, przecież to tylko kilka linijek kodu, kilka serwerów i wirtualni ludzie :). Tak, może właśnie tak widzi to nowy użytkownik, ale nie ja. W ostatnich miesiącach, zachowuje się jak, ech, kolejny raz już to piszę, jak szczeniak, taki pospolity gnój, "MW" i te sprawy, szczerze? Starałem się to zmienić, ale nie potrafię, ja nie jestem taki, jak się wydaję, to "coś" siedzi we mnie i wychodzi w najgorszych momentach, czasem na boisku, gdzie wyżyć mogę się, kopiąc w piłkę, w domu, gdzie dziurawię stare drzwi, czy na forum. Niestety, najbardziej pamięta się te negatywne rzeczy. No właśnie i tutaj jest błąd, który staram się wyeliminować. Pomijając, chciałbym Wam podziękować za kilka rzeczy, między innymi, za to czego się nauczyłem, czy za ludzi, których poznałem. Możecie nie wierzyć, ale kiedyś, przed poznaniem n00bs w pamiętnym Grudniu 2010 roku, byłem zwykłym dzieckiem każdy dzień poświęcającym na MMO RPG, nie umiałem wyrazić swojego zdania, robiłem masę błędów ortograficznych i.. Takie pospolite problemy młodego człowieka. Ale tu, tutaj nauczyłem się właśnie tych rzeczy, dzięki Wam kochani, przestałem robić rażące błędy, nauczyłem się wyrażać swoje zdanie, składnie w kilku zdaniach. Tutaj poczułem, że mogę być kimś, że mogę zacząć wszystko od nowa i... przystąpiłem do działania. Początki były trudne, przykładowo, napisanie postu na 40 słów, zajmowało mi z 30 minut, bo starałem się wyeliminować z niego wszystkie błędy, chciałem, żebyście widzieli we mnie tylko tę lepszą stronę, właściwie niszczyłem prawdziwego siebie, grając kogoś kim nie byłem. Później bo kilku nieporozumieniach z QQ, zostałem adminem, co nie było wtedy tak łatwe, jak dziś, jeżeli chcecie, znajdzie temat z moim pierwszym podaniem na COD MOD, nie da się opisać tego ile starań włożyłem w uzyskanie żółtej rangi i uprawnień na serwerze. Z dnia na dzień, poznawałem coraz więcej nowych osób i coraz bardziej zależało mi na jak najlepszej reputacji, biernie uczestniczyłem w życiu forum jak i przebijałem się przez top 10 na moim ukochanym ex serwerze ;). Kiedy już "jako tako", byłem lubiany i w miarę ogarniałem, postanowiłem zostać moderatorem, heh, wysoko postawiona poprzeczka, lecz cały czas napędzała mnie myśl, że "dla chcącego nic trudnego", tak więc, napisałem podanie w naborze na ciemno-zielonego. Happy end? Nie, nie zostałem przyjęty, a jeżeli dobrze pamiętam, to szansę dostali wtedy Mike i Evi(o Tobie później..), no i tu kolejna rzecz, jako że nauczyłem się tutaj walczyć o swoje, nie odpuszczałem, nie zostawiłem forum tylko nadal dążyłem do mojego zwycięstwa. I udało się, dzięki Xanatowi, człowiekowi do którego mam wielki szacunek za rzeczy jakich dokonał, dostałem moderatora, jak pisał - na czas kiedy on wspólnie z ABS'em(jeszcze zielonym), opuścili forum(czy to były wakacje, czy ferie, nie jestem w stanie sobie przypomnieć). Dzięki władzy w postaci moderacji we wszystkich działach, na forum publicznym, nauczyłem się odpowiedzialności, jak i spotkałem się z falą krytyki. Było ciężko, jednak jakoś przetrwałem to wszystko. Później nie interesowałem się tym zbytnio, ponieważ zajęty byłem odkrywaniem tajników cs'a. Te piękne czasy kiedy poznajecie wszystkie teamy, oglądacie codziennie po kilka godzin fragmovie, marzycie, by kiedyś tak grać. Zostawiłem wtedy COD'a i przeszedłem na serwer only de_dust2, który wtedy był jeszcze Smaka(szacunek dla kilku osób, bez których przed zmianą IP nie mieliśbyśmy stałego FULLA ), i choć ciężko było się na niego dostać, kiedy tylko mogłem, grałem. Jednakże to, w sumie jest mało istotne a z takich mniej istotnych rzeczy to, później jeszcze pomagałem Zrytemu i Slotkiemu w testowaniu GunGame'a. Przejdźmy do teraźniejszości, kiedy to, utraciłem moderatora, jak już pewnie zdążyliście to zauważyć, jestem człowiekiem strasznie wybuchowym i nienawidzę zmian. Poniosło mnie, obraziłem kilka osób, ogólnie prościej mówiąc, przestawiłem się na tryb "AGRESYWNY DLA OTOCZENIA", co oczywiście nie przyniosło mi nic dobrego, straciłem raz drugi, coś o co walczyłem kiedyś całymi siłami, smutne.. W "niby" nagrodę, za zasługi dla forum, uzyskałem rangę "n00bs!", ale z całym szacunkiem, nie należy mi się ona. Ot krótka historia szarego użytkownika. Kończąc, bo chyba za bardzo się rozpisałem, chciałbym przeprosić Eviego jak i całą resztę, za moje zachowanie, nie tylko dziś na ShoutBoxie, ale ogólnie, w każdym swoim poście bo tak jak upomniał mnie kiedyś Freak, czasem przeginam, piszę nieśmieszne głupoty, tak idiotyczne, że kiedy czytam jest drugi raz, po prostu mi wstyd. Napiszcie komentarz, chce wiedzieć co o mnie myślicie, powiedzcie, co jeszcze mam w sobie zmienić, co zrobić, by było jak kiedyś. Kocham Was :)!
  • 18

kro15.gif

Maniek

Maniek
  • Elite Member

• Grupa: Admin CS 1.6
  • Reputacja: 146

*
Popularny

wyznania gejszy :*
  • 9

OzA

OzA
  • n00bsomaniak

• Grupa: n00bs!
  • Reputacja: 346
  • Gadu-Gadu 8348660
  • Nick steam: alek5555
  • MiejscowośćSzczytno
przecież wiesz, że Cię kochamy (:*), ale musisz odróżnić n00bsy od życia realnego, bo to, jak emocjonalnie to przeżywasz jest, hmh, dziwne? Rozumiem, że można z czymś się zżyć, ale bez przesady.
  • 0
Dołączona grafika

PSVMXNE

PSVMXNE
  • egocentryk

• Reputacja: 38
  • MiejscowośćKraków
Szczerze? Chyba Cie Fabiuszek głowa boli, że ja to przeczytam :d A tak do rzeczy, mnie tam jakoś nigdy nie podpadłeś :d (poza nieopłaceniem serwera xD)
  • 0
AESTHETICS

Mario

Mario
  • Moderator

• Reputacja: 811
  • Nick steam: 43877535
  • Steam ID: 0:0:27055385
  • MiejscowośćLeszno

gdzie wyżyć mogę się, kopiąc w piłkę, w domu, gdzie dziurawię stare drzwi,

Piłkę rozumiem, ale drzwi? ;d
Bierzesz nóż i napierdzielasz w drzwi czy jak? ;d bo nie kumam ;d
  • 1

Fabio

Fabio
  • n00bsomaniak

• Grupa: Admin CSGO
  • Reputacja: 884
  • MiejscowośćKalisz
Ręką je bije, kilka dziur już mam ;P
  • 0

kro15.gif

Mario

Mario
  • Moderator

• Reputacja: 811
  • Nick steam: 43877535
  • Steam ID: 0:0:27055385
  • MiejscowośćLeszno
A w ten sposób :p No ja akurat chodzę na worek do kuzyna poboksować, drzwi wolę zostawić w spokoju ;d
  • 0

evidence

evidence
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 2014
  • Nick steam: goofiozo_leffek
  • Steam ID: 0:0:24532294
  • MiejscowośćLublin
no cóż, Fabio. Jeśli mam być szczery, trochę irytują mnie takie tematy. Bo zrobiłem źle, bo się nie postarałem itp. Uwierz że dzisiaj swoim tekstem na SB tak mnie wkur**** że to niepojęte. Nie masz 12 lat więc zacznij zachowywać się jak dorosły facet. A może coś jeszcze z Ciebie będzie :d I nie chodzi tu o przepraszanie co miesiąc całego forum, tylko zaciśnięcie zębów i zmienienie tego co złe. Jeżeli Ci się to uda to będzie świetnie. "gdybym miał tylko taki problemy byłbym zajebiście szczęśliwy" - cytat znakomicie pasujący do tej sytuacji
  • 1
Dołączona grafika
I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger

Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków

SmakU

SmakU
  • Guardian Servers

• Reputacja: 1457
  • Gadu-Gadu dla wtajemniczonych
  • Nick steam: kamil28
  • Steam ID: 0:1:14733422
  • MiejscowośćSzczecin
hmmm... Dużo osób Cię nie zrozumie bo nie jest tak zżyte z siecią jak Ty... Na 100% zasługujesz na rangę n00bs, ogólnie powinno Ci być przykro że siedzisz tam z niektórymi osobami które nawet w połowie nie zrobili tyle co Ty... Jeśli chodzi o funkcję na forum to z ręką na sercu napiszę że dałbym Ci tego moda bo wiem że jesteś inny niż jesteś teraz i mam nadzieje że nie będziesz popełniał tych błędów które popełniałem ja ;P nvm ;) Ciesze się że napisałeś ten temacik :) Co do tego że ludzie pamiętają tylko te złe momenty to jest tu normalne i trzeba się z tym pogodzić ;] hmmm polecam Ci sposób kitty który osobiście staram się używać żeby nie wk** się na forum czy tam nie wyżywać... Widzisz ten czerwony krzyżyk w górnym prawym rogu ? Wciśnij go ;) :* !
  • 0
Dołączona grafika

godzik

godzik
  • ..:: GTW ::..

• Grupa: Elite
  • Reputacja: 2156
  • Gadu-Gadu 4503159
  • Nick steam: soulmaker14
  • Steam ID: 0:0:19407044
  • MiejscowośćTychy
@up U mnie jest czarny krzyżyk na szarym tle - liczy się?
  • 1

31339975d2c90487.jpg26396d5f21503862.jpg

Spammer

Spammer
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 341

co jeszcze mam w sobie zmienić, co zrobić, by było jak kiedyś.

Przede wszystkim masz zmienić kolor na ciemnozielony.

Wiesz Fabian, kiedy wróciłem do n00bsów w lutym tamtego roku, niezbyt obchodziło mnie to, co się tu działo, byłem zupełnie obojętny. Stopniowo zaczynało mi coś tam niby zależeć, żeby było "dobrze", ale ciągle się tym nie przejmowałem. Po upływie kilku miesięcy, czyt. w czasie, kiedy odszedłem, zdaje się, że przywiązywałem za dużą wagę do n00bsów i do tego, co się tu działo. Wynikła z tego w pewnym momencie spina z mojej strony (co zdarza się raz na 100 lat) i zupełnie niepotrzebne nerwy. Jeżeli o mnie chodzi, to powinieneś ciut mniej brać do siebie to, co się tu dzieje (tak, wiem, łatwo powiedzieć), jest taki "złoty środek", dzięki któremu jesteś w stanie robić coś dla sieci, być w to jakoś zaangażowany, a jednocześnie nie przejmować się tym AŻ tak bardzo, w końcu to nie całe Twoje życie, co najwyżej jego połowa ^^. Mi osobiście bardzo dobrze zrobiła dłuższa przerwa, chociaż na początku było trochę trudno powstrzymać się od wpisania "n00bs.pl" w przeglądarce, ale dałem radę :d. Ja nie żałuję ani trochę tego, że taką przerwę sobie zrobiłem, ale chyba to nie jest najlepsze rozwiązanie :). No a jeśli nie potrafisz (albo nie chcesz?) zmienić swojego nastawienia, to przynajmniej nie wyrażaj "publicznie" swojego niezadowolenia, tak jak było to w wielu sytuacjach, o czym sam z resztą wspomniałeś, to chyba każdy może jeśli chce.

W "niby" nagrodę, za zasługi dla forum, uzyskałem rangę "n00bs!", ale z całym szacunkiem, nie należy mi się ona.

Jak najbardziej Ci się należy.
  • -1

OzA

OzA
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 346
  • Gadu-Gadu 8348660
  • Nick steam: alek5555
  • MiejscowośćSzczytno
u mnie szary na niebieskim tle :d
  • 0
Dołączona grafika

splendidwOw

splendidwOw
  • Opiekun serwera DM

• Reputacja: 511
  • Gadu-Gadu 6010224
  • Nick steam: simplyc
  • Steam ID: Steam_ID: 0:0:3686373
  • MiejscowośćLublin
n/c
  • 0
Dołączona grafika

Gość_JoHHny_*

Gość_JoHHny_*
  • Grupa: Gość
aż łezka w oku mi się zakręciła :d Jak czytając to przypomniałem sobie mój początek. Ile wtedy rzeczy ja zrobiłem aby coś osiągnąć. Chyba każdy pamięta ile wtedy było propozycji na forum. Jak mogłem zapomnieć o tym moim turnieju gdzie prawie doszło do finału ,a ja nie miałem bladego pojęcia o organizowaniu turnieju :d Co do ciebie fabio to wiesz ,że zawsze cie kochałem i kochać będę.

pszyczajony wonsz

pszyczajony wonsz
  • Full Member

• Reputacja: 326
  • Gadu-Gadu 3484510
  • Nick steam: binczu
  • Steam ID: 0:0:8232070
  • MiejscowośćBielsko - Biala

*
Popularny

Dołączona grafika
  • 7
Dołączona grafika

Teeq

Teeq
  • Bejbe szajnnn oNNNNNNNNNNN !

• Reputacja: 589
  • Steam ID: 0:1:18790357
  • MiejscowośćWrooclyn.
cool story bro !
  • 0

Wybitne Kluby Sportowe, Tworzą Sztamy Wyjątkowe.

Dołączona grafika

Oluś

Oluś
  • Elite Member

• Reputacja: 160
  • Gadu-Gadu Już nie używam
  • Nick steam: Aleksandra ❤️
  • Steam ID: STEAM_0 : 0 : 31696998
  • MiejscowośćZwoleń
łooooo jaka wielka wiadomosc :d nigdy by mi sie jej nie chcialo czytac ale jestem bardzo ciekawa i cie lubie dlatego zobacze co tam pisze :d

już przeczytałam :DD jej jakie wyznanie na końcu :d ciesze sie Fabio : DDD

Dodano nowy post:

bo wiem że jesteś inny niż jesteś teraz

Smaku bo nie rozumiem ; d próbujesz mu wmówić że teraz nie jest taki jaki jest teraz? xD

Użytkownik Oluś edytował ten post 14 lipiec 2012 - 11:25

• 1
Dołączona grafika

xanat

xanat
  • Outsider

• Grupa: Maintenance
  • Reputacja: 741
  • Nick steam: xontac
  • Steam ID: 0:1:14208782
Miło przeczytać że coś co się robiło pomagało bądź co bądź w wychowaniu niektórych osób na ludzi ;) Może otworzymy jakąś szkołę? :d
  • 0

admin.gif

godzik

godzik
  • ..:: GTW ::..

• Reputacja: 2156
  • Gadu-Gadu 4503159
  • Nick steam: soulmaker14
  • Steam ID: 0:0:19407044
  • MiejscowośćTychy
A co? Woźnym chcesz zostać? :p