Mam problem z kupnem słuchawek. Mam 200 zł na słuchawki.
Nie chcę Gamecom'ów / sennheiser'ów / fatality (bo już mialem)
Dawać propozycję.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Słuchawki.
Rozpoczęty przez
IKSEN
, 13 lip 2012 15:37
Napisano 13 lipiec 2012 - 16:52
Chodzi mu o słuchawki z tej rodziny --> http://allegro.pl/li...sg=0&string=AKG
ja bym Ci proponował słuchawki koss'a. z rodziny UR. http://allegro.pl/li...gory=66890&sg=0
Napisano 13 lipiec 2012 - 17:13
AKG to firma ktora robi słuchawki od dokanałowy przed otwarte do zamknietych. Z firm polecam ci AKG, KOSS i Superlux. Z modeli polecam ci:
Creative Aurvana Live
SL HD661, HD662, HD669
A do gier ja kupiłem Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha i polecam.
Ty! Tak ty! Zapraszam Cię na nasze SERWERY!
Napisano 13 lipiec 2012 - 17:14
Napisano 14 lipiec 2012 - 12:07
skoro masz 200z to wg mnie lepiej wydać 100zl na słuchawki i kolejne 100zl na dźwiękówkę bo szkoda marnować takiego hajsu na słuchawki które nie będą w pełni wykorzystywane. Mam na myśli szczególnie sprzęt pokroju luperlux/akg, które potrzebują mocnego źródła prądu..
Napisano 15 lipiec 2012 - 09:44
Ja obecnie mam słuchawki Creative Fatality ;-) dźwięk jest bardzo ładny i czysty (ale jak to napisałeś, że nie chcesz fatality bo już miałeś) jedyny - tych słuchawek to ta gąbka na uszy bo bardzo szybko sie kosmaci i wygląda to nie estetycznie no i mikrofon -_- odłączany micro to ZUOOOO mówie wam sluchawy kupione ok miesiąc temu a micro już nie działa aktualnie używam micro od kamerki xD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych