Witam mam taki problem iż od 3-4 dni nie mam dostepu do pisania na showbox-sie myślałem ze to coś chwilowego zmieniałem przeglądaraki logowalem sie od nowa nic nie pomoga...
Jakieś sugestie ?
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Problem z czatem
Rozpoczęty przez
BlonnDyN
, 25 lip 2012 20:10
Napisano 25 lipiec 2012 - 22:23
Jak można znać takie coś na pamięć?, takie coś się powinno okiem rzucić i już wszystko wiadomo.Wszystko fajnie tylko nie pamiętam jak wchodziło się w narzedzia na operze ;c
Btw, jak dalej znaleźć nie możesz to naciśnij sobie Alt, i będziesz miał pasek zadań.
Napisano 25 lipiec 2012 - 22:39
Napisano 25 lipiec 2012 - 22:42
Godzik nic nie daje to wyczyściłem wszystko ccleanerem i tez nic
Wygląda to u mnie tak : http://w901.wrzuta.p...mOAN/bez_tytulu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych