Użytkownik KERSH7 edytował ten post 25 sierpień 2012 - 23:46
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Obraz -.-
Rozpoczęty przez
KERSH7
, 25 sie 2012 23:45
Napisano 25 sierpień 2012 - 23:45
Witajcie <3 Praktycznie odkąd pamiętam gdy grałem na rozdzielczości 640x480 w cs miałem obraz przesunięty o jakiś 1 cm w lewo z czego mnie to zawsze wkurzało pod czas gdy gry :/ i kawałek radaru miałem ucięty na 800x600 mam wszystko dobrze tylko, że ja wole 640x480 <3 i chciałbym ten problem jakoś naprawić, Tylko, że nie wiem JAK -.-. HELP ME.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych