Dobra.
Troszeczkę sobie odpuściliśmy ostatnio i wszystko wygląda tak jak wygląda czyli niezbyt ciekawie. Jeżeli chodzi o ważną zmianę, zapewne zauważyliście że SmakU nie jest już czerwony. Spowodowane jest to jego nikłą aktywnością i znikomym zaangażowaniem w życie forum.
Słów kilka do adminów i kandydatów na adminów. Jak wiecie admin jest w tym momencie darmowy. Dlatego zachęcamy Was do składania podań i do pomocy w utrzymaniu porządku na serwerach. Przede wszystkim proszę Was również o zapoznaniem się z zasadami panującymi na serwerze. Są odpowiednie tematy na forum. Jeżeli macie jakieś wątpliwości, pytajcie się innych adminów na serwerze bądź łapcie mnie na steam/PW.
Zajmijmy się serwerami. Jeżeli chodzi o dd2 tutaj raczej nie będziemy zbytnio kombinować, bo jest to nasz wiodący serwer. Jedyne zmiany to oczywiście roundsound i zapewne niedługo pojawi się sceneria zimowa, czyli powtórka z ubiegłego roku. Jeżeli chodzi o serwer COD tutaj coś zaczyna się dziać i czasem widać że ktoś na nim gra. Brawa dla słodziaka i hitmana za kręcenie i ściąganie ludzi. Wydaje mi się że znaczące zmiany również okażą się zbędne. No i teraz nasza największa bolączka czyli 3 serwer. W tym momencie gg jest bezproduktywne. Zastanawiam się nad kolejną zmianą moda, tym razem na klasyczne FFA. Nie wiem czy jest to dobry pomysł, może mnie zlinczujecie, ale coś trzeba zrobić i jakoś ruszyć do przodu.
Teraz sprawa samego forum, które trochę zamiera. Rozumiem że każdy ma swój prywatny czas i nie zawsze może go poświęcić. Ale gdyby udało nam się zebrać trochę w kupę, napisać kilka nowych tematów dziennie, chociażby o dupie marynie, pospamować trochę na SB, a później wejść na serwer i postrzelać to może wreszcie coś zacznie się dziać. Przykład z wczoraj: ja i hitek weszliśmy na d2, po kilku minutach 14 grających osób. Więc jak widać można tylko musimy spiąć poślady.
Teraz kilka zmian personalnych, a właściwie dwie. Slotki wraca na stanowisko serv admina. Odpowiedzialny jest za trzymanie w ryzach obecnych adminów, ma głos równy z czerwonymi w podaniach, odpowiada też za bany i odwołania. Co do drugiego "awansu", jeszcze nie ujawnię Wam kto, co i za co, gdyż muszę pogadać z samym zaintersowanym.
Tak więc Panie i Panowie to chyba tyle (przynajmniej na chwilę obecną tyle przychodzi mi do głowy). Wierzę, że nadejdą dla nas lepsze czasy, że ruszymy do przodu i będziemy mogli znów iść z podniesioną głową. Liczymy na Was i na Wasze pomysły. Jeżeli macie jakieś uwagi bardzo proszę o wpisanie ich pod tym postem.
Ave n00bs!
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
dalsze życie forum i serwerów
Rozpoczęty przez
evidence
, 01 gru 2012 21:38
Napisano 01 grudzień 2012 - 21:51
Co do 3 serwera to proponuje tak jak Evi napisał, czyli FFA tylko żeby było tam dużo mapek, np. De_Lidl, Cs_Assault, De_Dust 2002, De_Dust4Ever. Ogólnie dużo mapek nie standardowych, bo fajnie poznać na różnorodnych mapach, a nie tylko Dust 2, Inferno, Nuke itp.
Napisano 01 grudzień 2012 - 22:37
o jasny gwint. czy mi się zadaje czy evi mnie mnie wymienił 2krotnie ?
a co do samego tematu. chęci są, rezultaty widać. proponowałbym zmienić GG na BF2+FFA . Ewentualnie na TeamPlay, jednak tlyko Only Steam . Powód ? Gracze, którzy są dobrzy i lubią pograć na poziomie wolą wbić na TP only steam, aniżeli na zwykłe. Myślę, że warto by spróbować z takim rozwiązaniem.
Napisano 01 grudzień 2012 - 22:40
Dm jest fajny jak gra na nim +10 osób. A na FFA można pograć te 2vs2 czy 3vs3
Ale jeśli już dm to nie only hs, ale pomysł na dm + bf2 całkiem niezły I jeżeli już to camping meter obowiązkowo
Użytkownik Maki Aka Tomaszek :D edytował ten post 01 grudzień 2012 - 22:42
Napisano 01 grudzień 2012 - 22:51
Napisano 02 grudzień 2012 - 13:25
Tak więc ostatnią zmianą na stanowiskach będzie powrót godzika na Tech admina. Tak więc od dzisiaj możecie truć mu dupę o każda pierdołę powodzenia godzik
I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych