Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Aktualizacja Shoutboxa
Rozpoczęty przez
godzik
, 09 gru 2012 14:17
Napisano 09 grudzień 2012 - 14:17

Shoutbox został wgrany na nowo, w najnowszej wersji, dzięki czemu działa moderacja.
Niestety chwilowo nie ma jeszcze spolszczenia i znaczki się krzaczą, ale to zrobię dzisiaj jak mi się palce ogrzeją
Jak ktoś nie może pisać na SB to zgłaszać się w tym temacie, może po prostu zapomniałem jakiejś grupy dodać.

Napisano 09 grudzień 2012 - 19:17

Rany, ludzie - czytać!
Cała reszta, tj. floody, moderacje i inne pierdoły zwyczajnie nie są ustawione jeszcze, zajęty troszeczkę jestem, ale postaram się dzisiaj to ogarnąć.
Dodano nowy post:
Dobra, ogarnąłem znaki, flood nie mają H@, T@, Moderatorzy i Redaktorzy, reszta ma na 3 sekundy i nie sapać
Ustawiam jeszcze moderatorów SB, więc jak ktoś miał, albo uważa, że mieć powinien, a ciągle nie ma to bić do mnie na PW
Jak ktoś nie może pisać na SB to zgłaszać się w tym temacie, może po prostu zapomniałem jakiejś grupy dodać.
Cała reszta, tj. floody, moderacje i inne pierdoły zwyczajnie nie są ustawione jeszcze, zajęty troszeczkę jestem, ale postaram się dzisiaj to ogarnąć.
Dodano nowy post:
Dobra, ogarnąłem znaki, flood nie mają H@, T@, Moderatorzy i Redaktorzy, reszta ma na 3 sekundy i nie sapać

Ustawiam jeszcze moderatorów SB, więc jak ktoś miał, albo uważa, że mieć powinien, a ciągle nie ma to bić do mnie na PW

Napisano 10 grudzień 2012 - 04:53

Nic nie mówię, ale mamy tu jakiś moderatorów? Posty w kolejności:
I po co te 2 ostatnie?
Da się usunąć jakoś te białe baski ?
Przy czasie popatrzę jak to jest zrobione, ale na cuda bym nie liczył
godzik możesz coś z tymi białymi paskami zrobić?
No te białe paski dają po oczach i źle się czyta
I po co te 2 ostatnie?
Napisano 10 grudzień 2012 - 08:21

@up chyba nie zrozumiałeś przesłania... 3 razy został poruszony ten sam temat więc nie wysnuwaj teorii spiskowych. a co ważne nie spamuj bez sensu, ładu i składu

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych