Użytkownik freq'u edytował ten post 01 styczeń 2013 - 14:42
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
TS3 wtf ?
Rozpoczęty przez
freq'u
, 01 sty 2013 14:39
Napisano 01 styczeń 2013 - 14:39
Siemka, od razu mówię, jeśli to zły dział ( a zapewne tak) to prosze bardzo przeniesie do własciwego
Hmmmm więc tak, mam problem otóż gdy włączam TS3, strasznie zaczyna mi się zacinać komputer + do tego myszka nagle zaczyna zwalniać przyspieszać etc. nwm o co wgl. chodzi, jesli ktos wie, bardzo prosze o pomoc !
Od razu mówie, reinstal TS nie pomógł, i prosze o powstrzymanie się od komentarzy typu. "zrób formata xD"
Pierwszy raz mam taki problem, więc nie wiem co zrobić, a zostaje mi tylko VT, którego praktycznie już nikt nie używa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych