Witam!
Mimo, że ostatnio rzadko grywam w pixele mam dość duży sentyment do starej serwerowni jak i do tej - n00bs, i również pamiętam czasy, gdzie serwery były pełne, chciałbym, aby te stara lata powróciły. Myślę, że warto zainteresować się nowym dzieckiem Valve, którym jest właśnie CS:GO. Jak zdajecie sobie sprawę, serwery 1.6 stoją prawie cały dniami puste lub gra na nich 5-8 osób. Myślę, że "wrzucenie do menu" serwera CS:GO byłoby dobrym posunięciem w kierunku rozwoju sieci.
Wiem, że dużo osób potępi mój pomysł ze względu na "GO to gówno, 1.6 4ever!", ale wydaję mi się, że dzięki nowej atrakcji byłoby na tym forum więcej ruchu.
Pozdrawiam!
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 25 styczeń 2013 - 20:03
@Diakon
Czytanie ze zrozumieniem x 2 Menu tzn. lista dań, w tym wypadku chodzi o listę serwerów jakie posiada sieć.
@GLD
Zapewne jeśli zechciałbyś wesprzeć zakup takiego serwa (i tym samym pomóc w rozwoju sieci), to prędzej znalazłby się owy serwer CS:GO w n00bsowym menu. Jakiś czas temu był już taki plan, administracja miała plany wdrożenia w szeregi nowego serwera, nie wiem na czym stanęło, ale co się odwlecze to nie uciecze.
Napisano 25 styczeń 2013 - 22:26
No to wiem ... to w waszym wypadku czytanie ze zrozumieniem... Po co komu serwer sieciowy kiedy mozna sobie wejsc w losową rozgrywke na serwerach valve...@Diakon
Czytanie ze zrozumieniem x 2 Menu tzn. lista dań, w tym wypadku chodzi o listę serwerów jakie posiada sieć.
AESTHETICS
Napisano 26 styczeń 2013 - 12:43
Z tego co się orientuję to nie ma problemów z założeniem serwera w naszej sieci, ale nie ma go po prostu kto skonfigurować Przynajmniej na tym stanęło ostatnio, nie wiem jaką sytuację mamy teraz
@Diakon, serwer sieciowy po to żeby reklamować sieć? Klimat: bo my mamy, a wy nie, więc jesteśmy lepsi.
Napisano 17 luty 2013 - 02:25
ekipa do grania w CS:GO jest takze spokojnie dalibysmy rade rozkrecic taki server lub nawet 2 obecnie najbardziej rozchwytywanem modem jest DM no i TP. Potrzebna jest osoba , ktora potrafi konfigurowac servery CS:GO wiec pytajcie znajomych i dajcie znac eviemu! Ogar w koncu ludzie i do roboty bo w tej nowej gierce jest szansa dla nas zeby przywrocic dobrobyt na n00bsach !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych