Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Ban dla ABS!
Rozpoczęty przez
andrzej aka krzak
, 23 paź 2010 18:27
Napisano 23 październik 2010 - 18:27
Droga administracjo naszego kochanego forum. Zaczęło się to już dawno dawno temu, potwór ten przybłąkał się do nas nie wiadomo skąd i dręczy nasz aż po dziś dzień. Jest on sprytny i przebiegł jak lis, wtapia się w otoczenie jak kameleon. Miesza nam w głowach i podżega do kłótni i sprzeczek a jego największym grzechem jest spam w SB! Pora otworzyć oczy i zobaczyć prawdę ! Dalej tak być nie może, skażmy GO na banicję za wszystkie te występki a jak będzie nas opuszczał zostawmy mu tylko marchewkę i
na drogę. Okażemy mu przynajmniej resztę człowieczeństwa na którą nie zasłużył.
Niech
ma go w swojej opiece na dwu tygodniowej banicji.
Kocham Cię abs
!!
Napisano 23 październik 2010 - 19:14
to może zacznę od tego iż zainteresowanie moja osobą w tym dziale jest naprawdę niepotrzebne.. aczkolwiek abstrachując od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu nieadekwatnie jestem gotów pokusić się o stwierdzenie iż jestem nietykalny i nie do zbanowania
sam muszę się o bany prosić
a jakby mnie zabrakło to co wy byście zrobili? nie ma tylu ludzi w Polsce a tym bardziej (jeszcze) na forum żebyście mnie ruszyli stąd siłą
więc krzaku i wszyscy inni co macie mnie dość.. tak prędko się mnie nie pozbędziecie a moja obecność na forum już wkrótce będzie jeszcze częstsza, bardziej intensywna i zauważalna.. nie dziękujcie, bo naprawdę nie trzeba
AVE JA
Użytkownik ABS edytował ten post 23 październik 2010 - 19:14
Napisano 23 październik 2010 - 20:37
PO kurwa pierwsze AVE JA ABS jest tylko zarezerwowane dla mnie Voo po drugie jestem za banem z tego względu że sylwia nie lubi jak siedzisz na forum zamiast z nią oglądać klan po trzecie jestem na tak przechodzisz dalej
AHA był bym zapomniał jeśli pojedziesz już do tych Niemiec to wątpię że Sylwia dopuści cię do internetu tak więc to są twoje końcowe wiadomości bo będziesz się uczył Gebelskiego i gotowania tak więc ABS ma

Napisano 23 październik 2010 - 21:00
krzaku miałem dokładnie tak samo.. 3 lata się uczyłem i ni chuja nic nie wchodziło
umiałem tylko skłamać, że moja mama jest pielęgniarka a tata informatykiem (to były najprostsze słowa do nauczenia się) powiedzieć z kąd jestem ile mam lat i ile ma moja rodzina lat no i magiczne "prosze mówić wolniej"
z życia prywatnego wyniosłem "ahtung hand granate"- wolfenstein, "ja ja mineral wasser is gesund" oraz "zwei sznycle bite"
Doggy nie musisz składać kondolencji
moja (tutaj Cię poprawię) narzeczona jest polką mieszkającą w niemczech
niemki to patykiem bym nie dotknął
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
Użytkownicy
Temat jest zamknięty
Do góry