To powinien napisać że go nie będzie tyle i tyle, a ja słyszałem że miał wrócić już dawno.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Składka na reklamę
Rozpoczęty przez
loW.
, 16 lip 2014 20:15
Napisano 20 sierpień 2014 - 17:51
Z pewnych przyczyn losowych, których akurat znać nie musicie, low. nie ma dostępu do komputera/internetu i dlatego nie ma żadnej aktualizacji (tak - żyje, tak - wytrzeźwiał). Przestańcie płakać jak małe dzieci, bo wielokrotnie wspominałem, że najpierw jest życie prywatne i dopiero jak to jest ogarnięte bawimy się w sieć. Nikt nam za to nie płaci i daleko nam do opłacalności przedsięwzięcia, działamy tylko z własnych chęci. Żadne pieniądze też nie zginą. loW. będzie mógł to ogarnie temat. Założenie ciągle się nie zmienia "powoli, powoli, bo się spierdoli". Kupimy reklamę, a nie będzie nikogo do pilnowania stanu technicznego i w efekcie cały wysiłek pójdzie się walić...
Napisałem już, że planujemy ruszyć z reklamą w weekend, nie jest to pewne, bo nie wiem co się do tego czasu może wydarzyć, ale postaram się by tak było. Powrót loWa nawet dla mnie jest zagadką w tym momencie dlatego daty podawał nie będę.
Nie chcę nikomu czasu liczyć, ale jak low był czerwonym siedział też 24h, teraz zmieniły się trochę realia.
Już dawno mogliśmy to olać i do tej pory nawet forum by nie było, ale widzę że tego nie potraficie uszanować. Zależy nam i będziemy działać, ale zawsze "w miarę możliwości"...
Napisałem już, że planujemy ruszyć z reklamą w weekend, nie jest to pewne, bo nie wiem co się do tego czasu może wydarzyć, ale postaram się by tak było. Powrót loWa nawet dla mnie jest zagadką w tym momencie dlatego daty podawał nie będę.
Jak ja byłem czerwonym to spędzałem tutaj 24/h i jakoś to wtedy się kręciło, a teraz nawet reklamy nie można uruchomić bo tego łosia nie ma.
Nie chcę nikomu czasu liczyć, ale jak low był czerwonym siedział też 24h, teraz zmieniły się trochę realia.
Już dawno mogliśmy to olać i do tej pory nawet forum by nie było, ale widzę że tego nie potraficie uszanować. Zależy nam i będziemy działać, ale zawsze "w miarę możliwości"...
.
Napisano 22 sierpień 2014 - 14:59
Tak, żyję.. Reklama aktywna (http://serwery.wiaderko.com/). Nie miałem jak pisać na forum, informowałem tylko zrytego telefonicznie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych