Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Jak w temacie.. ze względu na to, że są tu n00bsy słuchający przeróżnych gatunków muzycznych, to zasady są takie..
Wystawiam metalową nutę, ocenia n00b który lubi taki gatunek i daję next link..
Nie jestem ograniczonym człowiekiem więc będę dawał tylko metal i dnb xD haha.
Oceniamy od 1 do 5
Tak więc coś taki dubstepik:
PS: Dla nie kumatych.. Klikamy monitorek na końcu który się nazywa "wstaw media" i tam wklejamy link
AAAAAAaa 5/5 klasyk wiecznie żywy jak tego słucham to mi się mroźna zima przypomina jak popierdalam chodnikiem przez miasto a na uszach mam słuchawki i walkmana odpalonego na full V
dobra teraz ja coś zapodam
ogolnie nie slucham takich klimatow jak dubstep ale kawalek jest ok
PFK hehe nie trzeba nic pisac
Liroy mi sie nie podoba, nie lubie takich dolujacych kawalkow.
teraz cos ode mnie. W sumie calkiem osobisty kawalek
no dobre dobre abesik WWO 5/5 dawno tego nie słuchałem
obecnie słucham tego rasta zespołu
tą nutę bym dał na ffa aima albo coda
moje głośniki w audi dobrze dają sobie rady z tą ekipą mi się podoba ale ja może się starzeje
aha tak od siebie kasyk
Bad Boys , Bad Boys,
What you gonna do ?
What you gonna do ?
When they come for you !
A oto najbardziej lanserska nuta świata jak bujałem się swoją śp biała audi to okienka musiały być otwarte a biała skóra w środku raziła w oczy leszcze na przystankach POCZUJ TO
zazdroszcze koncertu snoopa nuta wiadomo 10/10 ten kawalek nigdy sie nie znudzi!
Teraz czas na dance music ktorego jeszcze nie bylo w tym muzycznym zestawieniu JAAAADĄĄĄĄĄĄĄ!
Użytkownik doggystyle edytował ten post 20 listopad 2010 - 16:22
nuta shizera 4/5 + za Armanda
Pih 1/5 wielu uwaza ze jest dobrym raperem ale nie ja
a to kawalek, ktorym pare dobrych lat temu jaralem sie jak pierwszym sniegiem w zimie!