Siemanko, chciałem pograć ostatnio w csa, jednak nie mogę go uruchomić. Gdy próbuję to zrobić otrzymuję komunikat: Fatal Error. W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad. Szukałem coś na necie ale wszystko dotyczyło wersji non steam. Może wy mi pomożecie? Pozdro!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 16 sierpień 2014 - 12:33
Ja bym na Twoim miejscu usunal magiczny pliczek steamowy i zrobil caly update steama od nowa najczesciej to pomagalo przy jakichs gownianych problemach ze "steamem" a czy z csem pomoze to kto wie
Nazwa pliku do usunięcia: Clientregistry.blob
Użytkownik HITMAN krUlewicz złoty edytował ten post 16 sierpień 2014 - 14:17
Obyłoby się bez wulgaryzmów.
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: problem, gfx.wad, fatal, error, steam, counter, strike, 1.6, W_LoadWadFile, load
|
Counter Strike 1.6 →
Strefa techniczna →
Problemy →
Problem karta dźwiękowaNapisany przez InTeRgO , 16 sie 2012 problem, karta |
|
|
|
|
Counter Strike 1.6 →
Counter Strike →
Problemy →
problem z grą na lapkuNapisany przez dgs* , 21 lip 2012 techno, 1.6, placki, siła |
|
|
|
Hydepark →
Internet →
Problem z YoutubeNapisany przez freq'u , 26 cze 2012 youtube, problem, n00bs.pl i 2 więcej |
|
|
||
|
Counter Strike 1.6 →
Counter Strike →
Problemy →
Problem z Vegas Pro 9.0Napisany przez freq'u , 16 cze 2012 Vegas, Pro, 9.0, problem i 1 więcej |
|
|
|
|
Hydepark →
Humor →
Oddawaj Konto BydlakuNapisany przez Soul. , 13 maj 2012 haha, beka, steam |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych