tutaj to piwnno byĆ. : WCHODZI NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ -.- ech..
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Pokaż swoją twarz :D
Rozpoczęty przez
palmuś ;)
, 26 maj 2010 17:51
Napisano 30 kwiecień 2012 - 18:57
Popularny
Myslalem ze masz dlugie wlosy na irokeza I wogóle inny Zal Godzik - HAHAHAHHA Xd
UWAGA , UWAGA ZNALAZLEM NOWA FOTE SLOTKIEGO !! PACZEC !!
Podobieństwo <3 Znajdź różnice
UWAGA PRAWA DO ZDJĘCIA SĄ TYLKO MOJE , JEŚLI CHCESZ JE KOPIOWAĆ MASZ PROSIĆ MNIĘ NA KOLANACH ! JESLI SKOPIUJESZ LUB UZYJESZ TEJ FOTKI JESTES W SĄDZIE !
UWAGA , UWAGA ZNALAZLEM NOWA FOTE SLOTKIEGO !! PACZEC !!
Podobieństwo <3 Znajdź różnice
UWAGA PRAWA DO ZDJĘCIA SĄ TYLKO MOJE , JEŚLI CHCESZ JE KOPIOWAĆ MASZ PROSIĆ MNIĘ NA KOLANACH ! JESLI SKOPIUJESZ LUB UZYJESZ TEJ FOTKI JESTES W SĄDZIE !
Użytkownik Soul edytował ten post 30 kwiecień 2012 - 19:16
Napisano 30 kwiecień 2012 - 19:24
a ja dodam zer nie jest to temat do wstawiania idiotycznych memow czy komentarzy. te wyzej zostawie dla przykladu, kolejne nagrodze
I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
-
Google (1)