- Nick:Dejv /A/
- Imię:Dawid
- STEAMID:STEAM_0:1:1098370
- Doświadczenie, znajomość AMXX [1-10]:7/10
- Ile godzin dziennie możesz poświecić serwerze ?od 3 do 5
- Posiadasz mikro? (TAK/NIE):Tak
- Link do GameTrackera:jestem nowy i nie mam godzin za dużo
- Dlaczego Ty: Chciałbym zostać admienem ma tym serwerze ,ponieważ jest 1 admin który nie tylko ma czas nie poświęcenie się serwerowi także ma inne sprawy a na serwerze wiadomo nie jeden jest cziter wiem że nie mam tych wymagań ale chciałbym pomóc dla niej w banowaniu cziterów i ogarnianiu ludzi ,którzy nie mogą nad sobą zapanować.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Podanie by Dejv
Rozpoczęty przez
Dejv A
, 25 lis 2016 21:58
Napisano 25 listopad 2016 - 21:58
Napisano 25 listopad 2016 - 22:02
STEAM +
Doświadczenie +
Mikro +
Wiek +/- ale znam go, wie co i jak +
Przyda się ktoś do pomocy w rozkręceniu serwera.
Aktywność mam nadzieję nadrobisz.
Brałabym, przynajmniej na okres próbny.
na tak.
NIE DBAM, CO MYŚLISZ O MNIE, CO JEST CI NIE WYGODNE, JEBIE ZDANIA POSTRONNE, TO ZAPAMIĘTAJ
ŻE MÓWISZ DO MNIE ZIOMIE, GDY W ŚRODKU CIŚNIESZ PO MNIE, SŁODKIE SŁÓWKA PIERDOLĘĘ... =D
Napisano 27 listopad 2016 - 13:10
Przemyślałem to i póki co odrzucam to podanie, nie z racji tego że nie spełniasz wymogów ale raczej dlatego że póki co nie ma takiej potrzeby, będę Cię miał na uwadze i za jakiś czas wznowisz to podanie.
Dodano nowy post:
Podanie odrzucone, jeżeli są jakiekolwiek problemy, pytania pisać na pw to otworzę temat.
Dodano nowy post:
Podanie odrzucone, jeżeli są jakiekolwiek problemy, pytania pisać na pw to otworzę temat.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych