Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Podanie JoHHny
Rozpoczęty przez
JoHHny
, 12 gru 2016 19:19
Napisano 12 grudzień 2016 - 21:18
ZAKAZ WYPOWIADANIA SIĘ WE WŁASNYM PODANIU!!!
Jeżeli piszemy podanie, to piszemy raz a porządnie.
Wymagań raczej do końca nie przeczytałeś.
Wzór nie jest pełny, pominąłeś ważne rzeczy np. Dlaczego Ty?
Co prawda niby doświadczenie jest, brałabym na okres próbny po uzupełnieniu wzoru.
NIE DBAM, CO MYŚLISZ O MNIE, CO JEST CI NIE WYGODNE, JEBIE ZDANIA POSTRONNE, TO ZAPAMIĘTAJ
ŻE MÓWISZ DO MNIE ZIOMIE, GDY W ŚRODKU CIŚNIESZ PO MNIE, SŁODKIE SŁÓWKA PIERDOLĘĘ... =D
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych