Wybaczcie jeśli piszę nie w tym dziale ale wpadłem na pomysł by zrobić rs topki i zorganizować konkurs . Polegało by to na tym iż 1,2,3 miejsca w top otrzymają nagrody (czyli vip na czas określony ) . Oczywiście temat do rozwinięcia .
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Świąteczny VIP za top (konkurs)
Napisano 26 grudzień 2016 - 12:30
Jasne, czemu nie, o ile sklep w końcu działa
Ja, przy obecnym stanie serwera widziałbym to tak:
wyniki co tydzień i vip za 1 miejsce na tydzień, za 2 i 3 po 2 dni,
po miesiącu ten kto był najczęściej w topce dostaje gratisowego vipa na kolejny tydzień
dla czego tak? żeby zachęcić do jak najaktywniejszego grania na serwerze, jak się robi konkurs na miesiąc to później nikt o tym nie pamięta
póxniej można zmienić formulę
wiem, pewnie nie przejdzie xD
masz plusa ksiedzu za inicjatywe
tak, naduzywam emotek
Napisano 26 grudzień 2016 - 17:38
Ogółem nigdy nie czaiłem po co sa jakies vipy na serwerach, dla mnie bezsens, bo nigdy nigdy nie miałem takiego, po prostu żal siana. Z drugiej strony jak osoby ktore dobrze graja, niech maja coś w zamian, oprócz tego 1, 2, 3 miejsca w topce, jestem na tak.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych