Na serwerze jest jakiś all mute czy po prostu nikt się nie odzywa czy ja mam coś źle ustawione?
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
ALL MUTE??
Rozpoczęty przez
Hiszpan
, 08 sty 2017 18:47
Napisano 08 styczeń 2017 - 22:15
No ale 2 dni pod rząd nikt nic nie mówił myślę że parę h wykreciłem w 2 dni i nic, cisza. A mogłem to jakoś zmienić w ustawieniach? Jak tak to jak na to patrzeć żeby to znaleźć?
Dodano nowy post:
a klechy proboszcza też nie słyszę nawet jak jest w mojej drużynie xd
Dodano nowy post:
a na pewno coś tam pitolił pod nosem za ten czas
Dodano nowy post:
Napisano 09 styczeń 2017 - 16:08
Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
Serwery n00bs.pl → n00bs.pl [Only DD2] - 193.33.177.151:27015 → Ogólnie
do:
Counter Strike 1.6 → Counter Strike → Problemy
Dodano nowy post:
Zamykam, jeżeli są jakiekolwiek problemy, pytania pisać na pw to otworzę temat.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych