Siema, pisze tutaj do użytkowników mających telefon Huawei p8lite z zapytaniem, czy macie też problem z wifi? tzn wyskakuje wam '' wzbroniono dostępu do sieci''? mam już tak od dwóch dni i nie mogę się połączyć, wifi mi w domu normalnie działa, na tablecie i na innych telefonach itp, raz już mi się tak stało ale po zresetowaniu telefonu problem zniknął, czytałam w necie, że trzeba oddać na gwarancję, to mi wymienią płytę główną lub zamienią na inny, mieliście taki problem? Jeśli tak to jak sobie z nim poradziliście, oprócz oddania go.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
probleeeem
Rozpoczęty przez
Paulina
, 31 sty 2017 20:49
Napisano 31 styczeń 2017 - 23:06
Czyzby przestalo dzialac po aktualizacji?? Prawdopodobnie jest to płyta główna bądź antena łaj faj. Nie pierwszy raz się z tym spotykam. Możesz spróbować downgrade softu ale jeśli jest na gwarancji to jednak bym nie ryzykowal.
I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych