Mam taki bardzo denerwujący problem, wygląda to najczęściej tak: wybiegam na 1-2 osoby, a w tym momencie skacze mi ping na 1-2 sek nawet do 400ms !!! Mam wrażenie jakbym miał sekundowa stop klatkę podczas strzelania. Bardzo ułatwia mi to bliskie spotkanie z gleba, a mojemu fragowi +1 do statow, irytująca sprawa. Dzieje się tak bardzo często, zauważyłem to parę dni temu. Reinstalacja Windowsa 7 robiona była ok tygodnia temu, net 3mb, dostawca GH Net Kraków, łącze symetryczne SDSL, router wifi TP LINK TL-WR340G, 2 lapki podłączone ogólnie, problem występuje również gdy włączony jest tylko 1 komp. Rozwiązania? ;>
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Skaczacy ping
Rozpoczęty przez
QQ'
, 20 gru 2010 16:51
Napisano 20 grudzień 2010 - 23:35

mam to samo.. najgorzej jest jak jest jakiś rozpiździel.. nie wiem co to mam windowsa 7 ultimate 32bit internet vectra 8mb i 2 mega upa też jak QQ router na 2 lapki ale przy jednym jest to samo.. dodam jeszcze, że na otwartych przestrzeniach typu dwór na nuke o latakce nie wspominając..

Napisano 21 grudzień 2010 - 13:10

Troche dziwne bo z tego co czytalem to kazali na forach najczesciej dawac priorytet na wysoki, z niskim sie jeszcze nie spotkalem, sprobuje, a i jeszcze jedno pytanie z tego co zauwazylem priorytet sie zmienia po restarcie kompa na domyslny, tj. normalny czyli za kazdym razem gdy odpalasz hl.exe ustawiasz go na niski? Chyba widzialem gdzies program do tego zeby byl zmieniany na stale czy cos w tym stylu...
Napisano 23 grudzień 2010 - 19:50

no Ty nupek masz o wersje lepszego od mojego z tego co pamietam ; ) low ja tez wczesniej tego nie mialem, zaczelo sie ponad tydzien temu, zastanawiam sie czy to nie wina routera wifi, jego polozenia badz konfiguracji ewentualnie moze jakies urzadzenie powoduje zaklocenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych