http://serwery-cs.pl...-hd-vt11794.htm
zajebista sprawa
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
poprawianie jakosci grafiki w cs na hd
Rozpoczęty przez
Pro?boszcZ
, 28 lip 2010 15:36
Napisano 28 lipiec 2010 - 16:28
Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
"Counter Strike 1.6 -> Counter Strike"
do:
"Counter Strike 1.6 -> Counter Strike -> Dodatki"
Ten temat został przeniesiony z forum:
"Counter Strike 1.6 -> Counter Strike"
do:
"Counter Strike 1.6 -> Counter Strike -> Dodatki"
Dodano nowy post:
byś zrobił posta z tym co tam jest a nie tylko link do strony...
Napisano 01 sierpień 2010 - 11:32
Zaleta to na pewno lepsza grafika (chyba po to się to ściąga) a wada większe wymagania sprzętowe, nie wiem co ty tam jeszcze chcesz w tym widzieć nadzwyczajnego Instrukcja pewnie jest w środku. Tak mi się wydaje że to się instaluje osobno a nie jako "nakładka" na normalnego cs'a ale mogę się mylić.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych