Użytkownik doggystyle edytował ten post 18 styczeń 2011 - 22:07
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

2 tech admin
Rozpoczęty przez
dgs*
, 18 sty 2011 22:06
Napisano 18 styczeń 2011 - 22:06

Uważam, że byłoby dobrze gdyby jeszcze jedna osoba była tech adminem. Pojawiają się problemy z serverami, trzeba pewne rzeczy usprawniać/modyfikować, zakładka hltv już jakiś czas nie działa, na forum też pojawiają się problemy techniczne. loW. dwoi sie i troi (wg mnie) ale wiadomo, że sam nie jest w stanie ogarnąć wszystkich rzeczy i poza tym ma swoje prywatne życie i nie będzie siedział 24h na forum lub ogarniał servy. Z pewnością byłoby mu lżej a w sieci sprawniej gdyby miał pomocnika! Proszę o oddawanie głosów, wypowaiadanie się i nie spamowanie.

Napisano 18 styczeń 2011 - 22:49

No właśnie, mamy zapotrzebowanie na kogoś ogarniętego kto będzie poświęcał sporo czasu swojej funkcji http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/:banana:.gif tylko pytanie gdzie kogoś takiego znajdziemy

Napisano 19 styczeń 2011 - 14:17

ja juz rozmawialem z low'em na ten temat i zaoferowalem swoja pomoc po sesji w tej sprawie, przypomne sobie szybko wszystko co zwiazane z amxxem, metamodem, a przy okazji doucze sie innych rzeczy o ktorych wspomnial low, a jesli jest ktos inny chetny kto bardzo dobrze to ogarnia to piszcie bo ja nie wiem czy sie nadam

Użytkownik QQ' edytował ten post 19 styczeń 2011 - 14:18
Napisano 19 styczeń 2011 - 18:19

2 tech admin to idealny pomysł, loW już teraz jest zasypywany prze zemnie wiadomościami, że COD padł i wyobrażam sobie go jak znów czyta że COD leży... współczucie pewnie się w nim wszystko gotuje.... a tak to by miał kolegę który by go trochę odciążył
to moje skromne zdanie nikt się z nim nie musi liczyć
loW wie najlepiej czy chce pomocy czy nie

Napisano 19 styczeń 2011 - 22:45

zdziwiłbyś sięnasz lou to fontanna spokoju

pomysł jak najbardziej dobry tylko właśnie musi być do tego celu odpowiednia osoba

Napisano 19 styczeń 2011 - 22:50

W sumie jak już się znajdzie ten drugi tech h@ to mogą się podzielić obowiązkami, zresztą nie będziemy im narzucać, że ten ma się zajmować serwerami a ten forum
niech się sami dogadają jak chcą pracować(zapewne będzie to zależne od umiejętności albo zainteresowań ) byle to działało, gdyby jednak nie działało to wtedy powinniśmy wkroczyć do akcji

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych