Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Twój Styl. :D
Rozpoczęty przez
Lesny Henryk.?
, 03 lut 2011 12:37
jesteś blacharą? ja tam raczej w ubraniach chodze...
a mój styl jest raczej taki sportowy/wygodny Buty to do kosza albo air maxy , spodnie :luźne jeansy (ale nie baggy) , na górę koszulka ale prosta a nie z jakimis spierdolonymi nadrukami na cala koszulke jak to teraz w modzie, bluza z kapturem lub jakis elegancki sweterek i git + srebrny lancuszek na szyje jak nie zapomne to nosze
Użytkownik doggystyle edytował ten post 03 luty 2011 - 13:04
Ja to cały czas na czarno ubrany chodzę jakaś koszula + koszulka z krótkim rękawem pod spodem bez jakichś jebanych nadruków ino znaczek producenta ewentualnie. Do tego jakiś sweter jeszcze coś w zimie na górę (no i kurtka oczywiście ). W zimę glany w lato jakieś wygodne buciki.
to ja jako twórca tematu powiem, że chodzę dość luźno i nowocześnie ubrany dżinsy oczywiście podstawa dresy odpadają, jedynie do biegania i na siłownie do tego jakaś podkoszulka, sweterek bądź bluza z kapturkiem albo zwykła na to kurteczka szaliczek i rękawiczki
Tzn, w sumie metal power ale ubieram się podobnie do krzaka http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/;).gif.. chyba że są jakieś zadymy to łańcuchy w dłoń i jest przejebane ahahahahaha
Luźno....
Od dołu to :
Buty : najlepiej Nike i wersja High.
Spodnie : dresowe lub jeans oczywiście o rozmiar dwa za duże i spuszczone w dół. Nogawki w buty.
Koszulka : 2xl-4xl - pod kolor butów najczęściej.
Bluza : Też 2xl średnio - czarna lub szara.
A na głowie fullcap new era
Użytkownik PACMAN edytował ten post 04 luty 2011 - 13:40
o to
po prostu po twoim opisie od razu przed moimi oczami stanął obrazek synka mottem im większe rzeczy tym lepiej czyli ubrania XXL na 160cm i 50 kg chłopaczka
Oczywiście nie śmieje się z Ciebie i nie twierdzę, że Ty taki właśnie jesteś więc no offence
Użytkownik ABS edytował ten post 04 luty 2011 - 19:08
w za duże o 3 rozmiary spodnie i bluzy? wiesz jak to jakoś wygląda to ok jak dla mnie spoko ale jak naprawdę widzę ludzi co mają zdecydowanie przesadzone rozmiarówki to mam deski z nich
Użytkownik ABS edytował ten post 04 luty 2011 - 19:23